in

Cum și-au adus omagiu fiicele și mama Lisei Marie Presley la Memorial

Lisa Marie PresleyMembrii familiei îl plâng pe regretatul cântăreț.

În timpul slujbei de pomenire a muzicianului de la Graceland pe 22 ianuarie, mama lui Priscilla Presley citind cu voce tare o notă scrisă de una dintre nepoatele ei la evenimentul organizat pe peluza din față la Graceland, care a fost Elvis Presleyfosta casă a lui.

Lisa Marie a împărtășit fiica Riley Keough33 de ani și fiu decedat Benjamin Keough cu de ex Danny Keough. Ea a fost și mama unor gemeni de 14 ani Harper Lockwood Și Finley Lockwoodal cărui tată este fostul ei Michael Lockwood.

„Nu am idee cum să-i spun mama în cuvinte”, a citit Priscilla nota de pe telefonul ei. „Adevărul este că sunt prea mulți. Lisa Marie Presley a fost o icoană, un model, un super-erou pentru mulți oameni din întreaga lume. Dar mama a fost icoana mea, modelul meu de urmat, super-eroul meu, în multe alte moduri. Chiar și acum , nu pot să transmit tot ce este de înțeles sau de știut despre ea, dar așa cum a spus ea întotdeauna, „voi face tot posibilul”.

Priscilla a citit și o poezie numită „Sufletul bătrân” scrisă despre Lisa Marie. Înainte de a părăsi podiumul, ea a spus: „Inimile noastre sunt frânte. Lisa, cu toții te iubim”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Patronii Disney se îngrămădesc la Splash Mountain, Last Ride Before Shutdown

Alec Baldwin nu va fi acuzat pentru filmarea regizorului „Rust” Joel Souza