in

Cele 7 cele mai bune genți de machiaj și articole de toaletă de călătorie de pe Amazon

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Așadar, în curând vei pleca într-o vacanță! În primul rând, ai noroc. În al doilea rând, nu ar trebui să așteptați până în ultimul moment pentru a vă face bagajele, mai ales când vine vorba de îngrijirea părului, îngrijirea pielii și a machiajului. Deoarece știm importanța organizării în timpul călătoriilor, am adunat cele mai bune șapte pungi de machiaj și articole de toaletă pe care le puteți obține pe Amazon pentru mai puțin de 30 USD. Am găsit pungi de toaletă de toate dimensiunile și formele, împreună cu o cutie încorporată. oglindă! Glam de vacanță nu a arătat niciodată atât de bine…

Continuați să derulați pentru a cumpăra unele dintre cele mai bune genți de toaletă Amazon și organizați-vă pentru următoarea călătorie!

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Alec Baldwin nu va fi acuzat pentru filmarea regizorului „Rust” Joel Souza

Hype House disponibilă pentru închiriere pentru 50.000 USD pe lună