in

Adevăratele gospodine din Salt Lake City: cea mai mare schimbare de distribuție din sezonul 4?!?

A reale Schimbarea vine la The Real Housewives din Salt Lake City.

Potrivit persoanelor din interiorul Page Six, franciza Bravo caută să reformeze un trio dintre principalele sale vedete… dintre care una este, evident, Jen Shah, care urmează să meargă în închisoare pentru peste șase ani luna viitoare pentru rolul său într-o schemă națională de fraudă. .

Drept urmare, ea nu va fi văzută la televizor pentru o perioadă de timp.

Dar încă două vedete din Utah sunt, de asemenea, pe cale de ieșire.

„Au făcut audiții în toamnă”, relatează presa menționată mai sus, adăugând despre producători:

„Încercau să înlocuiască trei dintre ei. Nu se hotărâseră dacă unii dintre „prietenii lui” vor fi promovați sau vor găsi noi talente”.

Cât despre cine rămâne în siguranță? Pe cine se pot baza telespectatorii pe parcursul sezonului 4?

Meredith Marks, Heather Gay, Lisa Barlow și Whitney Rose se întorc cu toții, spune Page Six, ceea ce înseamnă că atât Jennie Nguyen, cât și Mary Cosby ar putea căuta noi locuri de muncă în 2023.

Lisa Barlow și Meredith Marks discută despre Mary Cosby, biserica ei inexactă

Una dintre cele mai noi emisiuni din universul masiv Real Housewives, franciza Salt Lake City a devenit prea „întunecată”, explică această sursă; de aici baza pentru această viitoare renovare a distribuției.

Sursa s-ar putea să se refere la recentul scandal din jurul seriei, când Gay a căzut în mod misterios cu un ochi negru și a refuzat să dezvăluie cum a obținut-o.

După cum v-ați putea aștepta, acest lucru i-a determinat pe fani să vină cu sute de teorii, multe centrate pe violența domestică de un fel.

Nu este exact genul de zvon pe care vrei să-l răspândești în emisiunea ta, știi?

Starul The Real Housewives of Salt Lake City, Heather Gay, are un ochi negru urât în ​​trailerul sezonului 3 al RHOSLC. (Credit imagine: bravo)

Barlow și Marks, la rândul lor, nu s-au mai reîntors împreună de când Barlow l-a acuzat pe Marks de „al naibii de jumătate din New York” – printre multe alte afirmații crude – într-o dezgustă aprinsă la microfon în sezonul 2.

Lucrurile au devenit mai incomode între cei doi decât amuzante în acest moment.

„Încearcă să aducă noi femei pentru a le ușura”, spune acest insider, adăugând că femeile executive pe care le caută trebuie să „exagere” pentru că, haide…

… aceasta este încă The Real Housewives.

Între timp, necazurile legale ale lui Shah au început să se arate când a fost arestată în martie 2021 pentru că a condus un program uriaș de telemarketing (care vizează persoanele în vârstă) în timpul filmărilor celui de-al doilea sezon al reality show-ului de succes Bravo.

Ea și-a menținut cu fermitate nevinovăția timp de luni de zile, dar apoi și-a schimbat pledoaria de vinovăție cu doar câteva zile înainte ca ea să fie judecată în iulie.

„Jen Shah regretă profund greșelile pe care le-a făcut și îi pare profund rău pentru oamenii pe care i-a rănit”, a declarat avocatul lui Shah într-o declarație la condamnarea ei la începutul acestei luni.

„Jen are încredere în sistemul nostru de justiție, înțelege că oricine încalcă legea va fi pedepsit și acceptă această sentință ca justă”.

Shah plănuise să stea cu Andy Cohen și să aprofundeze detaliile din spatele arestării și condamnării sale… dar apoi a anulat această specială acum câteva zile.

„Nu voi face 1:1 cu Andy Cohen și Bravo din cauza refuzului lor de a elimina prevederile contractului care ar permite rețelei să facă în mod legal declarații greșite despre mine și despre povestea mea”, a scris Shah pe Instagram joi.

Prima parte a reuniunii The Real Housewives of Salt Lake City va fi difuzată miercuri, 25 ianuarie, la 8/7c pe Bravo.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 creme de ochi sub 10 USD cu mii de recenzii de 5 stele

Kylie Jenner împărtășește primele fotografii cu ea și fiul lui Travis Scott