in

10 creme de ochi sub 10 USD cu mii de recenzii de 5 stele

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Doar pentru că machiajul este scump, nu înseamnă neapărat că este de înaltă calitate. Chiar și așa, asta nu înseamnă că ar trebui să reduceți la prețuri accesibile. Poate fi o serie de încercări și erori pentru a găsi produsele de înfrumusețare care funcționează pentru tine, dar dacă vrei creion de ochi la preț accesibil, ai venit în locul potrivit.

Acest creion de ochi cu gel de 2 USD are peste 11.000 de recenzii de 5 stele. Dacă preferi o formulă lichidă, alege peste 56.400 de recenzii de 5 stele. Încercați această ștampilă pentru eyeliner dacă vă chinuiți să desenați o aripă netedă sau un ochi de pisică. Multitasking cu acest produs care funcționează precum creionul de ochi și fardul de pleoape.

Iată zece eyelinere de top sub 10 USD cu mii sau recenzii de cinci stele.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tatăl lui Amy Winehouse aprobă actrița într-un nou film biopic, în ciuda urătorilor

Adevăratele gospodine din Salt Lake City: cea mai mare schimbare de distribuție din sezonul 4?!?