in

Unde autostopul care mânuia toporul a luat o întorsătură în rău

A fost Kai victima unui atac și abuz?

La vremea respectivă au căzut printre crăpături comentariile făcute de Kai – în fața camerei – lui Reisbeck și altora despre întâlniri abuzive, precum și postări deranjante pe Facebook (văzute în documentar) care păreau să indice cunoștințele sale personale despre abuzul asupra copiilor.

„De data asta eram într-o livadă și tipul ăsta a început să lovească o femeie”, și-a amintit Kai în interviul original de la Fresno, iar răspunsul lui a fost să înceapă „să-l zdrobească în cap”.

El a mai spus la acea vreme că nu are familie, că „din câte ori am crescut, sunt deja mort”.

Vorbind cu Reisbeck din Stockton, Kai a spus că a fost atacat și violat de un bărbat când avea 17 ani. Și, a spus Kai, când era copil, a fost închis într-o cușcă timp de patru ani.

În documentar, mama lui, Shirley, spune că a existat o „scurtă perioadă” în care a luat măsuri pentru a-l împiedica pe Caleb (numele real al fiului său) să nu se trezească prea devreme, astfel încât să nu „intre în lucruri care l-ar putea răni” când era foarte mic. Nu precizează ce a făcut, dar spune că „nu a închis-o niciodată într-o cameră”.

Shirley (care nu a vrut ca numele ei să fie folosit în document sau în rapoartele din presă cu privire la fiul ei) a vorbit din Canada, unde s-a născut Kai, spre deosebire de Virginia de Vest, unde Kai i-a spus odată lui Reisbeck că este originar din .

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Frankie Muniz spune că câștigarea unei curse ar fi unul dintre cele mai bune momente din viață

10 morți într-un atac în masă în estul LA, în timpul sărbătoririi Anului Nou Lunar