in

Spectacolul din anii ’90 dezbate vedetele care aproape sărut în final

Point Place are un triunghi amoros pe mâini.

După Leila (Callie Haverda) a petrecut aproape întreg primul sezon Netflix Spectacolul acela din anii 90 iesi cu jay (Coronel buzdugan), ea și Nate (Maxwell Acee Donovan) s-au apropiat pe măsură ce sezonul se apropia de sfârșit, cei doi aproape împărțind un sărut în final.

Relația lor este la egalitate în plus complicat de faptul că Nate se întâlnește cu Nikki (Sam Morelo). Dar haide, n-ar fi o Spectacolul acela din anii 70 serie de continuare fără o mică dramă relațională.

Deci, despre ce este vorba despre distribuție Spectacolul acela din anii 90 Vrei să vezi dinamica complexă care se întâmplă?

„Este foarte greu”, îi spune Callie în exclusivitate lui E! Știri. „Cred că Leia și Jay au niște momente grozave care apar de-a lungul seriei. Dar apoi există un moment grozav între Leia și Nate, dar evident că nu vreau să stau în calea relației dintre Nate și Nikki.”

În cele din urmă, Leia părăsește Point Place la sfârșitul verii. Callie speră ca personajul ei să-și folosească timpul petrecut ca o oportunitate de a fi singură, spunând: „Personal, mi-ar plăcea să o văd pe Leia să crească singură pentru un timp și să se regăsească înainte de a sări în ceva nou”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 morți într-un atac în masă în estul LA, în timpul sărbătoririi Anului Nou Lunar

Înmormântarea publică a Lisei Marie Presley la Graceland, urmăriți-o în direct aici