in

Noul nume de copil al lui Kylie Jenner și Travis Scott a fost dezvăluit

De când și-a întâmpinat fiul, vedeta de reality a purtat conversații sincere cu adepții ei despre faptul că „postpartum nu a fost ușor”, menționând că de data aceasta „a fost puțin mai greu” decât după ce și-a întâmpinat fiul. L-a născut pe Stormi.

„Nu este ușor din punct de vedere mental, fizic, spiritual”, a spus Kylie într-un videoclip distribuit pe 15 martie. „Este pur și simplu o nebunie, și da, pur și simplu nu am vrut să revin la viață fără să spun asta pentru că… prin asta chiar acum, putem accesa internetul și s-ar putea să pară mult mai ușor pentru alți oameni și, cum ar fi, a pus presiune pe noi, dar nu mi-a fost ușor”.

Dar, așa cum le-a spus urmașilor ei: „Nu fi bine, nu fi bine”. Și le-a îndemnat pe colegii săi mamici să fie amabili cu ele însele. „Puneam o presiune asupra mea și îmi tot amintesc că am creat o ființă umană întreagă, un tip frumos și sănătos”, a continuat Kylie. „Și trebuie să încetăm să ne presăm să ne întoarcem, nici măcar fizic, doar mental, după naștere”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sarcofagul Lisei Marie Presley a fost dezvăluit înaintea Memorialului Graceland

Starul „White Lotus” Murray Bartlett vrea să revină pentru sezonul 3