in

Kylie Jenner dezvăluie în sfârșit numele unic al fiului ei, chipul

Kylie Jenner și-a prezentat oficial copilul în lume.

Sâmbătă, femeia de afaceri în vârstă de 25 de ani și vedeta de realitate le-a oferit adepților rețelelor de socializare prima lor privire reală asupra celui de-al doilea copil pe care îl împărtășește cu Travis Scott.

A renunțat chiar și la numele bebelușului de 11 luni!

„AIRE”, a scris Kylie în instantaneul adorabil de mai jos.

Iată-l! Kylie Jenner le-a aruncat în sfârșit fanilor o privire asupra chipului fiului ei. Numele ei este Aire Webster.

Potrivit unei surse, numele înseamnă „Leul lui Dumnezeu”.

Jenner și Scott – care se pare că s-au despărțit cu doar câteva săptămâni în urmă – și-au întâmpinat fiul în februarie anul trecut și l-au numit inițial Wolf Jacques.

Cu toate acestea, pe 21 martie, vedeta a împărtășit pe povestea ei de Instagram că numele celui de-al doilea copil al ei nu mai este „Lup”, adăugând la acea vreme împreună cu un emoji cu mâinile care se roagă:

„Nu am simțit că era el. Am vrut doar să împărtășesc pentru că tot îl văd pe Wolf peste tot.

Kylie Jenner și Travis Scott participă la Billboard Music Awards 2022 de la MGM Grand Garden Arena pe 15 mai 2022 din Las Vegas, Nevada. (Fotografia de Matt Winkelmeyer/Getty Images pentru MRC)

După ce pagina de fani Instagram @kyliesnapchat a împărtășit știrile despre noul nume al bebelușului, cu legenda: „Crezi că se pronunță aer sau aer?” Kylie a remarcat:

„AER.”

Deci asta răspunde acea cerere.

Între timp, postarea de pe Instagram a strâns rapid peste 10 milioane de aprecieri… așa cum a comentat Kris Jenner la postare: „Te iubesc Aire Webster.

În altă parte, Khloe Kardashian a scris: „Regele!!! Tânărul Rege!!!!!”

Kylie Jenner participă la Gala #BoF500 în timpul Săptămânii Modei de la Paris, primăvară/vară 2023, pe 1 octombrie 2022, la Paris, Franța. (Fotografia de Pascal Le Segretain/Getty Images pentru BoF)

Fondatorul Kylie Cosmetics împărtășește și o fiică, Stormi, în vârstă de 4 ani, cu amintitul rapper, care a spus foarte puțin în public despre celebrul ei fost sau despre oricare dintre copiii lor.

O persoană din interior a declarat recent pentru People Magazine că sarcina lui Kylie cu fiul ei a fost „foarte diferită” decât atunci când era însărcinată cu Stormi.

„După ce a avut-o pe Stormi, ea a revenit repede. De asemenea, se odihnea mai mult și a făcut un pas uriaș înapoi păstrând sarcina pentru ea.

„Fiind o mamă care lucrează cu un copil mic, sarcina ei cu Wolf a fost foarte diferită. A experimentat mai mult stres încercând să echilibreze totul”, a spus această presupusă persoană.

Această sursă, care este cu siguranță o persoană reală, a concluzionat:

„[Kylie] vrea să fie sincer [her recovery]. Are ajutor și este încă epuizată.

„Ea are un sistem de sprijin excelent și este, de asemenea, concentrată să aibă grijă de ea însăși.

„Îi place să fie mamă și vrea să fie cât mai bine.”

c

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Aubrey Plaza și Amy Poehler organizează o reuniune între parcuri și recreere

Tim Allen neagă că i-ar fi arătat lui Pamela Anderson „îmbunătățiri la domiciliu”