in

Gândește-te la cele mai tandre momente ale Lisei Marie Presley cu copiii ei

Lisa Marie PresleyCopiii erau mereu în mintea lui.

La urma urmei, cântăreața, care a murit la vârsta de 54 de ani pe 12 ianuarie, în urma unui posibil stop cardiac, s-a descris odată ca fiind „foarte protectoare” față de copiii ei – fiica. Riley Keoughfiul Benjamin Keough și fete gemene Finley Și Harper Lockwood. „Pur și simplu îi sufoc în dragoste”, a spus ea Viață sănătoasă în 2014. „Sunt prioritatea mea. Asta fac. La asta îmi pasă cel mai mult. Îi țin aproape de mine și mă asigur că sunt fericiți și sănătoși.”

Descriindu-și copiii ca fiind „foarte, foarte apropiați”, a explicat Lisa Marie la acea vreme: „Cu toții ne susținem unii pe alții; suntem cu toții cei mai buni prieteni ai celuilalt. Eu sunt ei, dar sunt și mama lor. Ea este o cam așa.”

Lisa i-a împărtășit pe Riley și Benjamin cu primul ei soț, un muzician Danny Keoughși Harper și Finley cu al patrulea soț, chitarist Michael Lockwood.

Ca un semn că familia este pentru totdeauna, artistul „Dirty Laundry” va fi înmormântat la Graceland din Memphis, Tennessee, împreună cu răposatul său tată Elvis Presley și fiul Benjamin, care s-a sinucis în 2020, la vârsta de 27 de ani. Pentru a o onora pe regretata vedetă, familia ei a programat, de asemenea, un memorial public care să aibă loc pe gazonul din față a emblematicului moșie pe 22 ianuarie, la ora locală 9 a.m.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Noul film al lui Jonathan Majors a fost lansat la Sundance pentru Caption Issue

Planurile de încoronare ale Regelui Carol au fost dezvăluite, speculate că vor fi deraiate