in

Axl Rose, Sarah Ferguson și More o onorează pe Lisa Marie Presley la Memorial

În discursul ei emoționant, Sarah a vorbit direct mulțimii. „Sunt aici cu mare onoare”, a spus ea, „pentru că ne spunem „Sissy”.

Ducesa a citat și comentariile regretatei Regina Elisabeta a II-a făcută într-o declarație citită în timpul unei slujbe bisericești în orașul New York, după atacurile din 11 septembrie 2001. „Defunta mea soacra a spus: „Nimic din ceea ce se poate spune nu poate începe să înlăture angoasa și durerea acestor momente. Durerea. este prețul pe care îl plătim pentru dragoste’”, a spus Sarah la înmormântare. — Câtă dreptate avea.

Zeci de fani, unii cu copii mici, s-au adunat la Graceland pentru a-și aduce omagiu. Flori lăsate de îndoliați au împodobit intrarea în vechea atracție turistică.

Lisa Marie a murit în Los Angeles, la vârsta de 54 de ani, pe 12 ianuarie, după ce a fost transportată de urgență la spital, deși nu a fost făcută publică nicio cauză oficială a morții.

Lisa Marie va fi înmormântată lângă fiul ei Benjamin Keoughs-a sinucis la vârsta de 27 de ani în 2020, reprezentant al fiicei cântăreței, Riley Keoughi-a spus ea lui E! Știrile de săptămâna trecută. Elvis, care a murit la vârsta de 42 de ani în 1977, este, de asemenea, înmormântat la Graceland.

Pe lângă Riley, în vârstă de 33 de ani, Lisa Marie mai este supraviețuită și de fiicele ei gemene Harper Și Finley14 ani, și mama lui Priscilla Presley77, care a vorbit și la memorial.

Copiii regretatei cântărețe au moștenit Graceland, o atracție turistică de multă vreme, după moartea ei.

Lisa Marie a murit la două zile după ce ea și mama ei au participat la Globurile de Aur din 2023, unde Austin Butler a câștigat cel mai bun actor într-o dramă pentru rolul lui Elvis Baz LuhrmannFilmul din 2022 Elvis.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Prestația lui Beyoncé din Dubai s-a simțit mai degrabă ca o extravaganță regală

Drew Taggart de la Selena Gomez și Chainsmokers se țin de mână într-o noapte de întâlnire