in

Aubrey Plaza și Amy Poehler organizează o reuniune între parcuri și recreere

Leslie Knope și April Ludgate sunt din nou împreună!

În timp ce găzduiește NBC Sâmbătă seara în direct pentru prima dată, Lotusul AlbAubrey Plaza el a încântat în continuare fanii având o reuniune surpriză cu ea Parcuri și distracție co-star Amy Poehlerun ex SNL membru al distribuției.

În episodul din 21 ianuarie, actrițele și-au interpretat împreună rolurile anterioare din sitcom într-o schiță în timpul Actualizare de weekend. „Toată lumea ar trebui să fie implicată acolo unde locuiește”, a spus el co-gazda Ludgate din Plaza, care părea să vorbească despre lucrul pentru administrația locală. Colin Jost. „Dacă ești tânăr, ar trebui să te angajezi ca gunoier sau așa ceva”.

Sarcastic ca întotdeauna, Plaza-as-Ludgate a sugerat, de asemenea, că o persoană poate „conduce un autobuz”, adăugând: „Nu trebuie să fii la timp. Nimănui nu-i pasă”.

El a continuat: „Lucrează pentru departamentul de apă. Puteți goli rezervorul și găsiți toate cadavrele și indiciile crimei, sau pur și simplu să fiți un prins de câini și să spuneți că nu ați găsit niciunul. Pentru că atunci când lucrați pentru Guvernul local, a face strictul minim înseamnă a-ți face partea.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Damar Hamlin participă la meciul de playoff Bills în persoană, urale de la Suite

Kylie Jenner dezvăluie în sfârșit numele unic al fiului ei, chipul