in

Twitter o bate joc de Kim Kardashian pentru că a colecţionat piese celebre

Twitter are o zi de teren cu Kim Kardashian în urma scorului ei recent la licitație, iar câteva reveniri în modă au fost incluse în conversație!

Kim Kardashian câștigă la licitație colierul purtat de Prințesa Diana

La inceputul saptamanii, extensia tmz a raportat că Kim a reușit să-și asigure un colier superb pe care Prințesa Diana l-a legănat pe vremea aceea. Piesa este un pandantiv Atallah Cross și a fost scoasă la licitație de Sotheby’s miercuri.

Se pare că Kim era hotărâtă să pună mâna pe bijuterie, deoarece oferta ei câștigătoare a fost plasată la 197.453 USD.

Are o istorie în achiziționarea de piese de modă celebre

Înainte de a trece la ceea ce au avut de spus rețelele sociale, trebuie să subliniem că Kim este un colecționar atunci când vine vorba de piese de modă emblematice ale celebrităților.

extensia tmz rețineți că a câștigat anterior articole aparținând lui Elizabeth Taylor și Jackie Onassis Kennedy și, desigur, avem întrebarea când Kim a împrumutat rochia lui Marilyn Monroe pentru Gala Met 2022.

În plus, mama a patru copii și-a cumpărat o jachetă Michael Jackson, împreună cu fedora ei „Smooth Criminal”, pentru North West.

Twitter vine cu meme-uri

Cu o colecție atât de mare, oamenii s-au angajat să înceapă o tendință online centrată în jurul glumei despre ce alte piese ar putea dobândi Kim.

A fost jucăuș faptul că Kim a asigurat piese purtate în videoclipuri muzicale precum „No More (Baby I’ma Do Right)” și „Single Ladies”.

Un top american extra-picant pe care JWOWW l-a zguduit în primele zile ale Jersey Shore a fost crescut și el. Din punct de vedere umoristic, vedeta de reality a găsit gluma „surprinzătoare”.

Avem și rochia emblematică de lebădă a lui Björk, pe care a purtat-o ​​la cea de-a 73-a ediție a Premiilor Academiei în 2001.

fani ai Adevăratele gospodine din Beverly Hills s-ar putea să fii încântat să auzi că „pantalonii de piele urâți” ai lui Crystal Kung Minkoff nu au fost lăsați în afara conversației.

Alte piese au fost atribuite lui Nicki Minaj și Britney Spears.

Ce părere aveți despre această mică tendință de social media, Roomies? De asemenea, ce părere aveți despre Kim
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Despărțire de burlac: DeAnna Pappas anunță despărțirea de soțul de 11 ani

Deputatul Hakeem Jeffries spune că George Santos este o fraudă, inapt pentru a servi în Congres