in

Tori Spelling mărturisește că a cheltuit 400 de dolari pe OnlyFans a lui Denise Richards

Este sigur de spus Tori Spelling este un fan al Denise Richards‘Operă.

The Beverly Hills, 90210 actrița a recunoscut că a cheltuit mulți bani pentru a vedea conținutul Adevăratele gospodine din Beverly Hills contul OnlyFans al alumului. După cum a explicat Tori în timpul unei apariții recente pe Sirius XM Jeff Lewis în direct„Sunt prieten cu ea de ani de zile. Am fost doar fascinat de toți OnlyFans și — nu o să mint — m-am gândit: „Lasă-mă să arunc o privire. Ce implică asta?”

După ce a aflat că utilizatorii trebuie să plătească un abonament pentru a avea acces la contul Denisei, Tori a spus că s-a înscris „sub un nume fals”.

„Dă dependență”, bărbatul de 49 de ani a continuat, adăugând că apoi a adăugat mai mulți bani în cont pentru mai mult acces. „Voiam doar să văd. El este prietenul meu. Îmi zic: „Hei, până unde merge asta?”

Curiozitatea lui Tori a determinat-o în cele din urmă să răstoarne contul Denisei pentru a putea trimite vedetei un mesaj. Dupa cum Povestiri autorul și-a amintit că i-a scris Denisei: „‘Hei, îmi place ceea ce văd. Mi-ar plăcea să văd mai multe’”.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Shannon Sharpe se luptă cu tatăl lui Ja Morant la Jocul Laker

Dakota Johnson face glume ciudate despre Armie Hammer: m-ar fi canibalizat!