in

Pentru că Trina a așteptat luni de zile înainte de a se confrunta cu infidelitatea partenerului ei

În timp ce cea mai mare parte a zgomotului din jurul ultimei versiuni a Caresha, te rog este totul despre revelația uluitoare a lui Yung Miami despre ploaie de aur, chiar și Trina și-a vărsat ceai pe ea însăși!

Noul episod al îndrăgitului podcast a fost difuzat joi seară, iar la un moment dat în timpul întâlnirii lor, Trina i-a vorbit lui Yung Miami despre o situație dintr-o relație trecută care implica infidelitate.

Trina le reamintește telespectatorilor că dețin controlul, nu șmecherul: „Numai tu te poți juca singur”

Trina a început prin a sublinia că oamenii au control complet asupra modului în care reacționează la anumite situații. Drept urmare, rapperul „BR Right” spune: „Nimeni nu te-ar putea juca vreodată, doar tu ai putea să te interpreteze”.

„Alege și alege ceea ce vrei să înfrunți și cum vrei să îl înfrunți. Nimeni nu te-ar putea juca vreodată, doar tu te-ai putea juca. Nu vei fi niciodată păcălit.

Ea a continuat să adauge: „Cum vă gestionați situația este modul în care vă gestionați situația… Faci ceea ce trebuie să faci pentru tine însuți”.

Deci, deși este ușor să ne concentrăm asupra acțiunilor celorlalți, Trina ne reamintește să rămânem pe pământ și să facem ceea ce este mai bine pentru tine.

Trina s-a pregătit timp de patru luni înainte de a-și concedia fostul pentru infidelitate

După această mică discuție încurajatoare, Trina a împărtășit o experiență personală în care această perspectivă a fost contestată. În mod remarcabil, Trina a dezvăluit că, după ce a aflat de infidelitatea partenerului ei, a așteptat patru luni înainte de a suna.

„Acum, când am început o relație, [there] a fost infidelitate. Acesta a fost „Locuiesc cu tine, ne căsătorim” – acesta este o atmosferă complet diferită. Și a înșelat. Am aflat… știu despre asta de patru luni [before confronting him].”

Ea a continuat să-și explice rațiunea, menționând că, în timp ce era gata să „devină sălbatică”, a trebuit să o ia înapoi în beneficiul ei.

„Trebuia să mă gândesc, cu adevărat. Într-o situație ca asta, ce faci? [Because] dacă îți spun că am aflat ce ai făcut chiar acum, totul se termină. Sunt gata să închei asta? Nu sunt pregătit… așa că trebuie să joc aceste cărți corect.”

Drept urmare, Trina „a stat acolo” timp de patru luni și s-a concentrat doar pe „încercarea de a fi cea mai bună persoană [she] ar putea fi.”

Rapper-ul a mai subliniat că, în ciuda personajului său „’The Baddest B***h’”, el este doar „Katrina” când vine vorba de viața personală și relațiile sale.

Ea a rezumat situația subliniind situația actuală: „Cum pot să spun că știu că înșeli fără să se termine [when] Nu sunteți gata să se termine asta?”

Așa că, Trina și-a mușcat limba în numele pregătirii mentale pentru a tăia lucrurile, deoarece aceasta era cea mai bună opțiune pentru ea la acea vreme.

@pinkprettygemini

#pinkprettygeminitiktok #prettypinkgeminitiktok #trina #thebaddest

♬ sunet original – Pink Pretty

Ce părere aveți despre comentariile Trinei? Consultați începutul întregii conversații la 105 minute.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Chelsea Houska și Cole DeBoer lansează în premieră ANIHILAȚI ratingurile mamelor adolescente

Shannon Sharpe se luptă cu tatăl lui Ja Morant la Jocul Laker