in

Michael Ilesanmi se impaca cu Usman Umar in spatele Angelei Deem!

Așa cum am văzut în weekendul trecut, Spune-i totul partea 3 pentru Logodnic de 90 de zile: Fericiți pentru totdeauna?doi membri ai distribuției filmau din același hotel.

Usman Umar și Michael Ilesanmi s-au cunoscut deja. Dar Angela Deem își face griji că Usman îl va întoarce pe Michael împotriva ei.

Dar la sfârșitul acelui episod, Michael a ignorat rugămințile soției sale și a mers să vorbească cu Usman.

Poate se va impaca, poate se vor certa. Oricum, Michael riscă căsnicia sa deja precară.

Spre sfârșitul părții 3 a acestei speciale fără precedent, în patru părți, „Spune totul”, oamenii au putut simți o furtună pe ecranul lui Michael.

Michael, Usman, Sumit Singh și Elizabeth Potthast au participat cu toții de la distanță. Trei, pentru că nu aveau viză. În cazul lui Libby, era prea târziu în sarcină. Această fotografie la sfârșitul verii trecute.

Interesant este că oamenii ar putea simți aceeași furtună și prin ecranul lui Usman. Nigeria nu este o țară mică. Desigur, distribuția a speculat că poate cei doi bărbați filmau în aceeași locație.

Angela și Usman nu se plac. De fapt, aceasta este o subestimare colosală. Angela îl urăște pe Usman și crede că este un escroc. Când el nu se dă înapoi, ea explodează de furie.

El dorește să limiteze strict cercul social al lui Michael. Ideal, se pare, depinde de ea. Nu este „doar” să pretinzi că nu este prieten cu nicio femeie.

Apoi Angela, pe scenă și în culise, i-a spus lui Michael în cei mai tari termeni posibil să stea departe de Usman. Michael a insistat că Usman se afla într-o clădire separată. Si a fost. …

Dar, după cum am văzut, Michael a decis să meargă – cu camerele urmărindu-l – în camera lui Usman. Acesta a fost cliffhanger din partea 3.

Acum, oameni Am aflat ce se va întâmpla cu Michael și Usman. Dar încă nu știm cum va răspunde Angela. (Putem ghici: rareori reacționează bine, rațional sau pașnic, dacă nu-și iese drumul)

La început, Michael și Usman își spun unul altuia să „fk off”. Fascinant. Apoi, chiar încep să vorbească.

„De ce nu poți avea propriile rețele sociale?” îl întreabă Usman pe Michael. O întrebare foarte rezonabilă.

„Încă din prima zi, femeia mea, știi că femeia mea este foarte geloasă când vine vorba de femeile din jurul meu”, explică Michael. El continuă: „De aceea mi-a cerut să-mi elimin Instagramul”.

În confesional, Usman recunoaște: „Înțeleg de ce nu-i poți permite să fie pe rețelele de socializare. Pentru că este un copil și nu se poate controla.

„Ea [feels] ca și cum aș fi o influență proastă pentru tine”, îi spune Usman lui Michael. „Ea stie[s] că sunt mai deștept decât tine.

„Și”, continuă el, „ea simte că poți juca un joc care poate o va înnebuni”.

Între timp, Michael decide să-l roage pe Usman să nu se mai certa cu soția lui. Ca să consemneze, Angela a început-o, de fiecare dată.

„Te rog să cunoști această femeie. Ea este sotia mea. În felul în care mă respecți, vreau să o respecți, te rog”, se roagă Usman.

„Vreau să te rog să te oprești. Nu-mi place felul tău [converse] cu ea, spunând, schimbând cuvinte cu ea”, spune Michael. „Ești bărbat. Știi că este o femeie.

Apelul lui Michael continuă: „Lasă-i să vorbească, să spună ce vor să spună. La sfârșitul zilei, vor tăcea. Te rog și te rog las-o în pace.

Usman răspunde cu „un NU capital”. Dar nu toate sunt vești proaste.

Apoi îi spune lui Michael „Nu am nicio problemă atât cu tine, cât și cu ea”. Este, explică el camerei, atunci când Angela îl lovește, acesta replică.

Va fi interesant de văzut cum reacționează Angela la asta.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vă va cădea gura în camera de oaspeți aprovizionată a TikToker Mikayla Nogueira

Fostul Chanel Thierry al lui DJ Mustard vrea peste 80.000 de dolari pentru întreținere pentru copii