in

Fostul Chanel Thierry al lui DJ Mustard vrea peste 80.000 de dolari pentru întreținere pentru copii

Chan Thierry Și DJ Mustard încă mai rezolvă problemele din divorțul lor. După cum sa raportat anterior, Mustard a depus dosarul în mai, după mai puțin de doi ani de căsnicie și o relație de un deceniu. Potrivit actelor de judecată citate de explozia, Chanel și Mustard solicită ordonanțe judecătorești cu privire la mai multe afaceri, inclusiv întreținerea copiilor și a fi necăsătorit din punct de vedere legal.

Cererea lui Thierry cere judecătorului să se pronunțe cu privire la custodia copilului, întreținerea copilului și a soțului, onorariile avocaților și comunicarea dintre ea și Mustard. Cuplul înstrăinat a primit trei copii, Kauner, Kylan și Kody, în timpul petrecut împreună.

O defalcare a pretinselor cereri de custodia, îngrijire și întreținere a copiilor ale lui Chanel Theirry

Acum, se pare că Thierry caută 82.628 USD în întreținere lunară pentru copii pentru copii. Cu toate acestea, suma este în așteptare la „evaluare criminalistica” din venitul ei Mustard în 2022. Potrivit avocaților lui Chanel, venitul ei brut ajustat în 2020 a fost de peste 10 milioane USD. Între timp, Chanel caută un ordin de sprijin temporar.

De asemenea, Chanel vrea „autoritate decisivă” in ceea ce priveste „sănătate și educație” decizii pentru copii. Potrivit documentelor, Thierry susține că Mustard „nu comunică și nu răspunde la mesajele dvs. text”, cine a făcut-o din ce în ce mai greu de copărinți. Cu toate acestea, este în regulă cu custodia fizică și legală comună.

Thierry a mai susținut că Mustard și-a reangajat dădaca, care a fost alături de ei toată relația, ca „șef de casă”. Asta înseamnă că mama a trei copii nu mai are o dădacă care să vină la ea acasă sau să ajute să comunice cu Mustard atunci când copiii sunt în grija lui. Drept urmare, Chanel cere să i se ordone să folosească „Our Family Wizard”, un program de comunicare judiciară online, pentru a vorbi despre copii. În plus, vrea ca ei să împartă familia Escalade. Thierry a propus ca vehiculul să fie folosit de fiecare familie atunci când copiii sunt cu unul dintre părinți.

În plus, el a cerut 40.000 de dolari în onorariile avocaților. Mustard ar fi fost de acord verbal să plătească actualului său avocat 20.000 de dolari, dar nu a făcut-o. El a plătit deja 25.000 de dolari foștilor săi avocați și 10.000 de dolari actualului său avocat.

DJ Mustard vrea să fie declarat legal singur

Între timp, cea mai recentă cerere a lui Mustard este pentru o judecată de statut. Celebrul producător a fost el și Chanel pentru a fi declarați legal singuri. Cu toate acestea, el îi cere judecătorului să-și „rezerve competența” asupra celorlalte chestiuni menționate mai sus, inclusiv a împărțirii bunurilor.

Al doilea explozia, Chanel și Mustard se vor întoarce în instanță pe 1 februarie pentru a rezolva aceste probleme.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Michael Ilesanmi se impaca cu Usman Umar in spatele Angelei Deem!

Cântăreața 3LW Kiely Willams spune că a depășit 75% din B2K, în același timp