in

Dyson 24/7: Economisiți 100 USD la un pachet de uscătoare de păr supersonice

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Dacă îți dorești părul la care ai visat mereu, ar putea fi timpul să-ți actualizezi uneltele pentru păr. Da, ar putea fi o achiziție costisitoare pentru cei mai mulți dintre noi, dar dacă sunteți cu atenție, puteți găsi oferte și reduceri grozave. Ai fost curios despre instrumentele Dyson pentru îngrijirea părului pe care le vezi pe toate rețelele sociale? Astăzi este ziua ta norocoasă pentru că există o vânzare flash.

Puteți obține un pachet cu uscător de păr Dyson Supersonic, concentrator de coafare, difuzor, accesoriu pentru aer blând, accesoriu zburător, accesoriu pentru pieptene pentru dinți largi, suport și perie de păr rotundă. doar 430 USD. Acesta este o afacere de 24 de ore, grăbește-te și cumpără înainte să se epuizeze. Această uscare ultra-rapidă vă ajută să vă coafați părul fără a deteriora căldura extremă.

În timp ce faceți cumpărături la QVC, consultați cursul de frumusețe de 24 de ore pe zi. Începând cu ora 14:00 ET, puteți urmări streamuri live cu sfaturi și trucuri de la profesioniști și puteți face cumpărături pentru unele produse, oferte și vânzări noi de la Living Proof, Clinique, Tarte, Bondi Sands și alte mărci de top. De asemenea, puteți participa la loterie Master Beauty Class pentru a avea șansa de a câștiga unul dintre cele opt carduri QVC eGift de 100 USD până la ora 21:15 ET.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Starul „The Real Friends of WeHo” Joey Zauzig apără reacțiile de la castingul lui Todrick Hall

Performanța lui Beyoncé din Dubai a fost surprinsă în fața camerei în ciuda regulilor stricte