in

Cum a gestionat acel spectacol din anii ’90 absența lui Danny Masterson

A plecat, și cu siguranță uitat.

Spectacolul acela din anii 90noul Netflix Spectacolul acela din anii 70 serie de continuare, aduce un grup de fețe familiare înapoi în Point Place, cu vedete originale Ashton Kutcher, mila Kunis, Topher Grace, Laura Prepon Și Wilmer Valderrama toți își reiau rolurile în aparițiile cameo, dar un actor este absent în mod deosebit: Danny Masterson.

Masterson l-a jucat pe Steven Hyde, cel mai bun prieten al lui Eric Forman (Grace), în toate cele opt sezoane ale Spectacolul acela din anii 70dar în ultima vreme a fost altfel ocupat în instanță.

În iunie 2020, actorul a fost arestat și acuzat că a violat trei femei în incidente separate care au avut loc între 2001 și 2003. Masterson a negat toate acuzațiile și a pledat nevinovat.

În noiembrie 2022, cazul a fost declarat anulat, după ce jurații nu au putut ajunge la o decizie unanimă. Un nou proces este programat pentru martie.

După trimiterea în judecată a procesului, E! Vestea a ajuns la avocatul lui Masterson Philip Coen pentru un comentariu, dar nu am primit niciun răspuns.

Deci, cum funcționează Spectacolul acela din anii 90 să se ocupe de omisiunea caracterului său? Ei bine, simplu spus, nu este cazul.

Steven (mai bine cunoscut sub numele de Hyde) nu este nici măcar menționat pe nume și nu sunt oferite informații despre locul în care se află.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Michael Lockwood va primi custodia completă a gemenilor Lisei Marie Presley

Britney Spears își schimbă numele pe Instagram pe fondul „verificării” zvonurilor despre relația cu Sam Asghari: Ce se întâmplă aici?