in

Ben Savage candidează pentru Congres: Băiatul întâlnește electoratul!

A fost o săptămână surprinzător de plină de viață în ceea ce privește Băiatul întâlnește lumea știri.

Și prin asta vrem să spunem că nu a existat unul dar Două povești care implică îndrăgitul sitcom ABC care a fost difuzat între 1993 și 2000.

Prima a fost despre căsătoria deschisă a domnului Feeny, pentru că trăim în 2023, o perioadă în care literalmente nimic nu este secret.

Această altă dezvoltare majoră din versetul lui Corey Matthews este puțin mai sănătoasă și este genul de poveste care probabil l-ar face pe Feeny să se simtă destul de mândru de elevul său preferat.

NEW YORK, NY – 07 MAI: Ben Savage vizitează „FOX & Friends” la Studiourile FOX pe 7 mai 2015 în New York City. (Fotografia de Rob Kim/Getty Images)

Actorul Ben Savage – care a jucat în Lume pentru toate cele șapte sezoane ale sale – se pare că a depus documente pentru a candida la Congres.

Savage candidează pentru un loc în districtul 30 din California, care include orașul natal al lui Ben, West Hollywood, Burbank, părți din Pasadena și multe altele.

Scaunul este ocupat în prezent de Adam Schiff, despre care se spune că are ochii pe scaunul lui Diane Feinstein în Senat, în cazul în care senatorul de multă vreme din California alege să nu caute un alt mandat.

NEW YORK, NY – 07 MAI: Ben Savage vizitează „FOX & Friends” la Studiourile FOX pe 7 mai 2015 în New York City. (Fotografia de Rob Kim/Getty Images)

Aceasta nu este prima incursiune a lui Ben în arena politică.

Savage a candidat fără succes pentru un loc în Consiliul West Hollywood în 2022.

Se pare că pierderea lui în acele alegeri nu l-a descurajat, deoarece de data aceasta Ben se îndreaptă spre garduri, intrând în ceea ce cu siguranță va fi un concurs de mare profil.

Ben Savage se lansează în campania electorală în această fotografie din 2022. (Fotografie prin Instagram)

Schiff se află în Congres din 2001 și, în calitate de președinte al Comitetului Permanent Select al Camerei pentru Informații din 2019 până în 2022, a fost un talk-show-uri obișnuit duminică dimineața.

Cursa pentru a-l înlocui va avea cu siguranță multă acoperire mediatică, dar Ben nu este cu siguranță străin de cameră.

Fratele lui Ani minunați cu Fred Savage, Ben a început să joace pe când avea doar opt ani.

Ben Savage vorbește pe scenă la panelul Boy Meets World 25th Anniversary Reunion în timpul New York Comic Con 2018 la Centrul de Convenții Jacob K. Javits pe 5 octombrie 2018 în New York City. (Fotografia de Dia Dipasupil/Getty Images pentru New York Comic Con)

După ce a jucat împreună cu fratele său în îndrăgitul film pentru copii Mici monstriiBen a călcat pe urmele sitcomului ABC Fred, obținând rolul principal Băiatul întâlnește lumea în 1993.

Deși Savage a strâns zeci de credite de actorie de atunci, este, fără îndoială, munca lui ca Corey Matthews pentru care este cel mai bine cunoscut.

Savage a absolvit mai târziu la Stanford cu o diplomă în științe politice, fiind una dintre cerințele programului său de stagiu cu senatorul Arlen Specter.

Boy Who Met World, Ben Savage și-a reluat rolul lui Cory Matthews pentru viitorul Girl Meets World.

Acum, la vârsta de 42 de ani, Savage speră să lanseze o a doua carieră ca parlamentar.

Este prea devreme să știm ce vor crede alegătorii despre el ca candidat, dar cu siguranță nu va avea probleme cu recunoașterea numelui!

Sf

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Britney Spears împărtășește semnificația din spatele postării sale Justin Timberlake

[VIDEO] Chrisean Rock anunță sarcina, dar Blueface spune că are nevoie de un test ADN