in

Victimele înșelătoriei de telemarketing a lui Jen Shah îi avertizează pe alții

Cu ex Adevăratele gospodine din Salt Lake City vedeta Jen Shah a fost condamnată la șase ani și jumătate de închisoare, două victime ale trucului de telemarketing a vedetei de realitate rup tăcerea.

În timpul unei emisiuni de joi dimineață de Bună dimineața AmericaCorespondentul ABC News, Erielle Reshef, a vorbit cu unele dintre numeroasele victime ale planului, despre care spune că „au distrus vieți”.

Victimele își împărtășesc poveștile pentru a-i proteja pe alții

O astfel de persoană, o bătrână de 75 de ani pe nume Tricia, a ajuns să piardă jumătate din economiile ei.

Mai exact, ea a plătit 47.000 de dolari „sub promisiunea falsă că compania lui Shah o va ajuta să înceapă o afacere online”. El a remarcat, de asemenea, că pianul lui Shah suna, de asemenea, „foarte legitim” și a subliniat: „Nu sunt o persoană proastă”.

„Spun lumii: am fost suficient de prost încât să fiu implicat într-o înșelătorie. Și nu sunt o persoană proastă, dar am făcut o mare greșeală.

În plus, Tricia a împărtășit că, deși preferă să țină lucrurile pentru ea însăși, nu vrea ca ceilalți să „trebuie să se confrunte cu acea rușine că [she] a trecut.”

O altă victimă pe nume Molly McLaughlin, în vârstă de 44 de ani, și-a împărtășit povestea.

„Probabil că am cheltuit aproximativ 44.000 de dolari pe șase cărți de credit. Toate [which] a dat faliment, pentru că evident că nu îmi permiteam să-l plătesc.

Planul a lăsat victimele în ruină financiară: „Nu am bani să am grijă de mine”

În cele din urmă, din moment ce victimele erau în mare parte formate din populații vulnerabile, cum ar fi persoanele în vârstă, planul lui Jen Shah a făcut pagube destul de serioase.

Pentru Tricia, ea spune că a plonjat într-o „depresie profundă”.

„Tocmai îmi revin dintr-o depresie profundă… Ajungi într-un punct în care nu există nicio ieșire”.

Bătrânul de 75 de ani a adăugat: „Nu am bani să am grijă de mine [anymore].”

Puteți urmări Extensie GMA segmentul de mai jos.

Jen Shah va începe să-și ispășească pedeapsa cu închisoarea federală luna viitoare

Cum Camera din umbră raportată anterior, Jen Shah a primit o sentință de 78 de luni la 6 ianuarie 2023. Această sentință a venit la aproape șase luni după ce Jen Shah a pledat vinovată după ce și-a proclamat continuu nevinovăția extensia RHSLC.

El urmează să se prezinte la închisoarea federală pe 17 februarie. În plus, Jen a fost obligată să plătească 6 milioane de dolari ca restituire, ceea ce a promis că o va face în timpul sentinței sale.

Ce părere aveți despre situația generală și credeți Adevăratele gospodine ale Salt Lake City poate supraviețui fără Jen Shah?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Chrissy Teigen împărtășește numele bebelușului, împărtășește detalii faptice despre recuperarea după naștere

Pete Davidson și Chase Sui Wonders se sărută la întâlnirea cu Universal Studios la Hollywood