in

Vânzarea Tyler Stanaland și Alex Hall din OC Go To Dubai

Tyler Stanland Și Alex Hall au schimbat o plajă de nisip cu alta.

Vorbitorii au fost văzuți în vacanță în Dubai la o zi după ce Brittany a cerut divorțul de Tyler pe 19 ianuarie, invocând diferențe ireconciliabile drept motiv pentru despărțire, potrivit documentelor judecătorești obținute de E! Știri.

Vand OC Co-starurile Tyler și Alex au țâșnit în timp ce participau la deschiderea Nobu Dubai la Atlantis The Palm pe 20 ianuarie. Alex a legănat o rochie violet liliac până la podea în timp ce a pozat pentru fotografii cu Tyler, care a optat pentru un top negru cu jachetă și pantaloni asortate, completând potrivirea cu converse albe.

Într-o serie de povești Instagram mai devreme, Alex și-a arătat priveliștea din camera ei de la Atlantis, înainte de a-și face un selfie în oglindă în timp ce se îndrepta spre piscină pentru un R&R, unde s-a repezit bătând din palme cu un bărbat misterios.

Tyler s-a dus la poveștile sale, luând adepți cu el în timp ce își arăta dimineața de la un balcon de pe malul oceanului la un acvariu gigant din interiorul hotelului. De asemenea, perechea a fost fotografiată arătând prietenos la un restaurant, arătându-și hainele de plajă, așa cum se vede în fotografiile obținute de Pagina șase.

Tyler și Alex au alimentat zvonuri de dragoste încă din sezonul 1 al Vand OC a fost difuzat pe Netflix în timpul verii, dar Alex a clarificat recent locul unde se află cei doi, clarificând că se afla pe piață.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Actorul din „Rugina” îl apără pe Alec Baldwin și spune că actorii nu sunt responsabili pentru siguranța armelor

Despărțire de burlac: DeAnna Pappas anunță despărțirea de soțul de 11 ani