in

TJ Holmes l-a descris drept un prădător sexual, acuzat că a făcut sex în biroul său cu stagiarul

S-ar putea ca TJ Holmes să nu fie difuzat acum…

… dar nu este dezlegat pentru o persoană aparent groaznică.

După cum probabil știți până acum, Holmes și co-gazda Amy Robach au fost eliminați din rolurile lor din Good Morning America luna aceasta, după ce au apărut fotografii care dovedeau practic că au o relație extraconjugală.

Ambii reporteri sunt căsătoriți, deși Holmes a cerut recent divorțul de Marilee Fiebig.

NEW YORK, NEW YORK – 17 MAI: TJ Holmes participă la 2022 ABC Disney Upfront la Basketball City – Pier 36 – South Street pe 17 mai 2022 în New York City. (Fotografia de Dia Dipasupil/Getty Images,)

De când speculațiile despre relația Robach au devenit virale, zvonurile despre Alte momentele în care Holmes s-a înstrăinat de soția sa au făcut furori și pe internet.

Dar acum l-am auzit pe cel mai înfiorător de până acum.

Potrivit The Daily Mail, Holmes a dormit de mai multe ori în 2015 cu coordonatorul ABC News, Jasmin Pettaway… care avea doar 24 de ani la acea vreme, în timp ce Holmes avea 37 de ani.

Este posibil ca Amy Robach și TJ Holmes să-și fi înșelat soții să fie împreună. Ei par a fi îndrăgostiți.

Holmes era căsătorit cu Fiebig timp de cinci ani în acel moment, în timp ce Pettaway lucra ca stagiar.

În cel puțin o ocazie, acest insider spune că Holmes și Pettay au avut relații sexuale în biroul lui cu câteva ore înainte de difuzare.

„Au făcut sex și știu că după aceea a fost confuză cu privire la ce însemna asta”, relatează The Daily Mail, adăugând despre reacția lui Pettay:

„S-a întâmplat cu adevărat asta? senzaţie. Adică, acesta este un comportament destul de riscant din partea lui.

TJ Holmes participă la ABC Disney Upfront 2022 la Basketball City – Pier 36 – South Street pe 17 mai 2022 în New York City. (Fotografia de Dia Dipasupil/Getty Images,)

Relația sexuală dintre Pettaway și Holmes a continuat timp de câteva luni și l-a inclus în vizită la ea la apartamentul ei înainte ca acesta să „se stingă”, adaugă această publicație.

În general, sursa are foarte puține cuvinte amabile de spus despre ancoră de multă vreme.

„A fost un prădător care a profitat din plin de poziția sa și a fost nesăbuit”, spune această persoană pentru Daily Mail.

„A fost primul loc de muncă real al lui Jasmin în televiziune și a fost o mare problemă pentru ea. Căuta un mentor și a contactat mai multe persoane.

„TJ a fost cineva care a fost receptiv, dar a abuzat absolut de poziția de încredere”.

Amy Robach și TJ Holmes participă la ABC Disney Upfront 2022 la Basketball City – Pier 36 – South Street pe 17 mai 2022 în New York City. (Fotografia de Dia Dipasupil/Getty Images,)

Nici Holmes, nici Robach nu au comentat relația lor aparentă – sau consecințele care au urmat în viața lor profesională.

Pagina 6 a raportat anterior că, înainte de relația ei cu Robach, Holmes l-a înșelat pe Fiebig cu cel puțin Două Femeile ABC News, inclusiv o relație de trei ani cu producătorul căsătorit de Good Morning America, Natasha Singh, care a început în 2016.

MAI, nu?

Holmes și Robach continuă, de asemenea, să-și etaleze dragostea, spre supărarea soților lor înstrăinați.

„În perioada sărbătorilor și în lumina vremurilor dificile, singurul accent al Marilee a rămas pe interesul general al fiicei sale de 9 ani”, a declarat avocatul lui Fiebig, Stephanie Lehman, într-o declarație luna trecută.

„În acest scop, eu și avocatul lui TJ am lucrat împreună pentru a urmări divorțul lor în privat, rapid și cât mai amiabil posibil.

„Cu toate acestea, continuăm să fim dezamăgiți de lipsa de discreție, respect și sensibilitate a lui TJ față de Marilee și fiica ei de partid.

„Marilee a fost mișcată de revărsarea de sprijin și așteaptă cu nerăbdare un nou început în acest nou an”.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jennifer Coolidge își face debutul pe TikTok cu ajutorul lui Jennifer Lopez

Yung Miami dezvăluie că îi plac ploile aurii