in

Regina King îi aduce un omagiu fiului ei decedat la un an de la moartea lui

Regina King și-a onorat recent răposatul fiu, Ian Alexander Jr., și a comemorat această ocazie pe rețelele de socializare.

Regina King onorează memoria lui Ian Alexander Jr.: „Lumina mea călăuzitoare”

joi Southland actrița a încărcat un videoclip cu o lanternă din cer care este trimisă la amurg și a remarcat că ocazia este pentru „Ian’s Worthday”.

Al doilea Dicționar urban, o „zi merită” este definită ca „o alternativă la ziua de naștere sărbătorită în mod tradițional, în care baza sărbătoririi este, în schimb, derivată din aniversarea celei mai mari realizări din viața cuiva”. Cu toate acestea, ocazia a marcat și ceea ce ar fi fost ziua ei de 27 de ani.

În postarea ei, Regina a notat: „În timp ce încă procesăm absența lui fizică, să sărbătorim prezența lui”.

„19 ianuarie este ziua lui Ian. În timp ce încă procesăm absența lui fizică, îi sărbătorim prezența. Cu toții suntem în locuri diferite de pe planetă… chiar și Ian. Spiritul lui este firul care ne unește. Desigur, portocaliul este culoarea ta preferată… Este foc și calm.

După ce a spus că îl vede pe Ian „în toate [she breathes]„, a declarat Regina cu căldură, „Lucrul meu favorit absolut la mine este să fiu… Regina mama lui Ian Regele-Zum. De asemenea, ea a rugat spiritul fiului ei să „continuă să strălucească” înainte de a-l numi „lumina ei călăuzitoare”.

Mai mult, merită adăugat că acest sentiment s-a reflectat și în tatuajele pe care le aveau Regina și Ian. Al doilea oameni, tatuajele scriu „dragoste necondiționată” în aramaică. Tatuajul lui Ian era pe umărul lui, în timp ce Regina îl poartă pe al ei pe braț.

Ian Alexander Jr. s-a sinucis la scurt timp după vârsta de 26 de ani

În timp ce 19 ianuarie marchează ziua în care Ian Alexander Jr. a venit pe această lume, aniversarea dispariției sale cade imediat după.

Pe 21 ianuarie 2022, a apărut vestea că proaspăt împlinit 26 de ani s-a sinucis, deoarece Camera din umbră raportate anterior.

Mai multe celebrități și-au exprimat condoleanțe pe rețelele de socializare ca răspuns la tragedie, printre care Loni Love, Garcelle Beauvais și Jackée Harry.

La acel moment, Jackée a făcut comentarii suplimentare oameni și a spus că era concentrată să încerce să „înconjure”. [Regina] cu multă iubire.”

„Ca toată lumea, sunt complet uluit și copleșit de tristețe. Singura pace pe care o pot găsi în asta este să știu că Regina are un grup puternic de familie și prieteni care îi susțin. Aceasta este ceea ce putem face pentru ea: înconjurați-o cu dragoste din abundență.”

Trimitem dragostea și rugăciunile noastre către Regina King, Ian Alexander Sr. și tuturor celor afectați de pierdere.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jen Shah respinge interviul lui Andy Cohen, insistă: povestea mea va ieși la iveală!

Coinculpatul Young Thug îi dă droguri în instanță, ambii arestați imediat