in

Pete Davidson și Chase Sui Wonders confirmă aparent dragostea în imaginea PDA

Peter Davidson pare că se îndreaptă spre următoarea lui poveste de dragoste cu Chase On Wonders.

The Corpuri Corpuri Corpuri Co-starurile au părut să-și confirme dragostea când au fost văzuți împachetând PDA în timpul unei vizite la Universal Studios Hollywood pe 19 ianuarie. pantaloni cu model galben și o jachetă maro, în timp ce se plimbau prin parcul tematic din Los Angeles.

De fapt, cei doi arătau de nedespărțit în timp ce călăreau pe plimbare palpitantă Revenge of the Mummy, ținându-se de mână în timp ce camera atracției le făcea o fotografie în care se năpustesc printr-un tunel. După cum se vede în videoclipul postat de TMZ, Sâmbătă seara în direct Alum, 29 de ani, nu i-a deranjat nici să se simtă confortabil cu Chase, 26 de ani, în fața parcului și a împărțit un sărut în timp ce urca o scară rulantă.

Cu toate acestea, aceasta nu a fost prima dată când Pete și Generație+ion star s-a întâlnit în ultimele luni. Cuplul, care i-a jucat pe iubitul-iubita David și Emma Corpuri Corpuri Corpurili s-au alăturat colegii de distribuție Rachel Sennot la un meci New York Rangers în Marele Măr în decembrie. Și la începutul lunii ianuarie, Pete și Chase au fost văzuți îmbrățișându-se la un stand în timp ce așteptau mâncare la un restaurant din Brooklyn.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Unicorni care fac caca într-o bătălie juridică furioasă pentru cântecul Black Eyed Peas

Carole Baskin: Internetul derutat de rapoartele conform cărora primul soț al lui Tiger King a fost găsit în viață în Costa Rica