in

Noul avocat al lui Tory Lanez rămâne încrezător că recursul va câștiga

Tory Lanez Noul avocat spune că și-ar fi dorit ca rapperul să fi contactat înainte de condamnare la sfârșitul lunii trecute, dar rămâne sperând că va câștiga apelul rapperului.

Avocat renumit al apărării José Baez spus extensia tmz că, dacă Lanez l-a reținut pentru procesul lui de împușcare, probabil că nu ar risca mai mult de 22 de ani de închisoare.

Noul avocat puternic al lui Tory regretă că rapperul nu l-a contactat înainte de proces

Noul avocat puternic al lui Tory a spus că este gata să lupte și pentru Tory, dar își menține regretul că Tory nu l-a chemat la judecată.

Baez este cunoscut drept avocatul care a primit Casey Anthony scos pentru crimă și Aaron Hernández pentru o dublă omucidere, cu o experiență de succes atunci când ai de-a face cu clienți de profil înalt.

Baez a refuzat să intre în detalii cu privire la detaliile recursului, dar a lăsat să se înțeleagă că ar fi făcut lucrurile diferit dacă l-ar fi reprezentat pe Lanez în timpul procesului ei pentru împușcare. Megan tu armăsar.

El a dezvăluit pentru TMZ că este încrezător că au fost comise erori de procedură, nu în totalitate datorită procesului său incredibil de mare profil și a adăugat că acesta va fi baza apelului lui Tory.

Noul avocat de apel spune că Tory a „făcut schimbări” de la încarcerarea sa

Baez a continuat spunând că clientul său nu a mai fost condamnat până acum și, prin urmare, nu a mai experimentat așa ceva până acum, dar a spus că încearcă să facă schimbări în timp ce este în arest.

Săptămâna trecută, Lanez s-a plimbat să angajeze avocați, reținând serviciile lui David Kenner, iar Baez să accepte contestația sa de condamnare.

Kenner a reprezentat celebru clienți precum Snoop Dogg în procesul său pentru crimă din 1996 și Suge Knight, fostul CEO al Death Row.

Baez i-a reprezentat pe menționați Casey Anthony și Hernandes, care și-au luat viața în mijlocul depunerii unei plângeri cu privire la condamnarea sa pentru uciderea lui Odin Loyd.

Avocatul Lanez insistă că nu a fost concediat, dar spune că „nu face apel”

Fostul avocat Tory Lanez a declarat George Mgdesyan Pagina șase că nu a fost concediat și a adăugat că decizia de a nu lua parte la contestația clientului său a fost „reciprocă”, spunând „încă este prieten cu ei”.

„Nu am fost concediat. Încă sunt prieten cu ei”, adaugă avocatul californian.

„L-am cunoscut pe tatăl lui Tory. Am fost să-l vizitez pe Tory, așa că am vrut să fiu foarte clar pentru că știu că există oameni care raportează lucruri care nu sunt adevărate.”

Mgdesyan a continuat spunând că nici măcar nu a „demisionat” oficial din cazul Lanez. El a spus publicației că cel mai bine ar fi ca rapperul canadian în vârstă de 30 de ani să angajeze un avocat de apel, deoarece el nu face recurs.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jamal Menzies și Veronica Rodriguez sunt încă împreună după o poză misterioasă cu PDA?

Buffalo Bills primește pandantive „3” pentru Damar Hamlin înainte de meciul din playoff