in

Naomi Judd: Cântăreața regretată a bătut-o pe fiica Wynonna, interzisă de la înmormântare într-un bilet șocant de sinucidere

În aprilie, lumea muzicii a fost zguduită de moartea pictogramei country Naomi Judd.

Cântăreața avea 76 de ani, dar, din păcate, moartea ei nu a fost un rezultat pașnic din cauze naturale.

Mai degrabă, spre șocul a milioane de oameni, Judd și-a luat viața dintr-o rană auto-provocată prin împușcătură.

Fiica Ashley Judd a confirmat vestea, menționând că mama ei s-a luptat cu o boală mintală cea mai mare parte a vieții.

Naomi Judd arată sănătoasă
Naomi Judd s-a stins din viață anul trecut, la vârsta de 76 de ani.

Ashley a fost cea care a descoperit cadavrul lui Naomi și, în următoarele câteva luni, ea a vorbit sincer despre trauma debilitante pe care a suferit-o în urma acelui incident.

Dar, în timp ce Ashley a fost dispusă să vorbească într-un efort de a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța prevenirii sinuciderii, există câteva aspecte ale ultimelor ore ale mamei sale pe care, în mod înțeles, a încercat să le păstreze private.

Și un detaliu șocant al evenimentelor din jurul morții lui Naomi a fost acum făcut public într-un nou raport de la Radar Online.

Ashley și Naomi Judd
Naomi Judd cu fiica cea mai mică, actrița Ashley Judd. (Foto prin Getty)

Site-ul raportează că imaginile obținute de biroul șerifului din comitatul Williamson din Franklin, Tennessee arată un post-it pe care Naomi scria un bilet de sinucidere înainte de moartea ei.

„Nu-l lăsa pe Wy să vină la înmormântarea mea. Este bolnavă mintal”, scria Naomi pe un post-it galben, subliniind cuvântul „nu”.

„Wy” pare să se refere la Wynonna, fiica cea mare a lui Naomi, cu care a format duo-ul muzical de mare succes, Judds.

Fotografii de Wynonna Judd și Naomi Judd
Wynonna Judd și Naomi Judd sunt aici la debutul expoziției, The Judds: Dream Chasers, pe 8 august 2018, în Nashville, Tennessee. (Foto prin Getty)

Nu este clar de ce Naomi ar fi atât de supărată pe fiica ei și pe partenerul ei muzical în ultimele sale ore, dar este evident de ce familia Judd ar încerca să păstreze o notă atât de sfâșietoare.

„Sunt câteva lucruri pe care am dori să le păstrăm ca familie”, a spus Ashley într-un interviu cu Diane Sawyer, la scurt timp după moartea mamei sale.

„Atât sora, cât și tata [stepfather Larry Strickland] m-au oarecum împuternicit în anumite moduri să vorbesc în numele familiei în acest stadiu incipient, înainte ca lucrurile să devină publice pe 30 aprilie, în afara controlului nostru.

În acel moment, Ashley a dezvăluit mijloacele prin care mama ei și-a luat viața.

Wynonna Judd și Naomi Judd
Wynonna Judd și Naomi Judd participă la CMT Music Awards 2022 de la Nashville Municipal Auditorium, pe 11 aprilie 2022, în Nashville, Tennessee, în această fotografie. Aceasta din urmă a murit în aprilie 2022. Să se odihnească în pace.

„Odată ce am spus-o, nu mai poate fi tăcut”, i-a spus el lui Sawyer.

„A folosit o armă… mama a folosit o armă de foc. Deci, aceasta este o informație pe care ne simțim foarte incomod să le împărtășim, dar înțelegem că suntem într-o poziție în care, dacă nu o spunem, altcineva o va face.

Familia Judd a întreprins anterior măsuri legale pentru a împiedica detaliile morții lui Naomi să devină publice, dar se pare că nu au reușit să suprime conținutul notei.

Fotografie cu Naomi Judd care arată sănătoasă
Naomi Judd a fotografiat-o în vremuri mai fericite. (Foto prin Getty)

„Nu știu dacă vom putea obține intimitatea pe care o merităm… Știu că nu suntem singuri”, a spus Ashley într-un eseu publicat la scurt timp după moartea mamei ei.

El a continuat să-și exprime solidaritatea cu familia lui Kobe Bryant, a cărei confidențialitate a fost încălcată și de o scurgere de informații din partea forțelor de ordine în urma morții persoanei iubite.

„Simțim o profundă simpatie pentru Vanessa Bryant și pentru toate familiile care au fost nevoite să îndure durerea unei scurgeri de informații sau a unei divulgări publice legale a celor mai intime și brute detalii din jurul unui deces”.

Gândurile noastre se îndreaptă către familia Judd în acest moment extrem de dificil.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cauza morții alumului American Idol CJ Harris a dezvăluit

Minorul infractor ar fi predat în instanță o pastilă Percocet