in

Minorul infractor ar fi predat în instanță o pastilă Percocet

Trei incidente de contrabandă despre care se presupune că duse în instanță cauzează întârzieri în procesul de selecție a juriului în procesul rapperului din Atlanta Tânăr infractor și alți mai mult de o duzină de inculpați.

AJC a raportat marți că mama unui inculpat a fost arestată după ce i-ar fi adus fiului ei „produse din tutun” într-o pungă de haine, potrivit mandatului său de arestare. Miercuri, un alt inculpat a fost dus la Grady Memorial Hospital în urma unei moțiuni separate de contrabandă adusă în judecată pentru a treia zi consecutivă de urmărire penală.

Minorul infractor ar fi predat în instanță pilula Percocet într-un videoclip

Procurorii din județul Fulton mai spun că unul dintre co-inculpații lui Young Thug, Kahlieff Adams, i-a înmânat miercuri un analgezic pe bază de rețetă, cunoscut sub numele de Percocet, în ședință publică – și că au filmările de supraveghere care să dovedească acest lucru. WSBTV a obținut imagini din presupusa interacțiune.

Un ofițer a localizat tranzacția și a confiscat ceea ce s-a stabilit ulterior a fi o pastilă Percocet.

Apăsați pe play pentru a vedea presupusul trafic de pastile care implică Young Thug și co-inculpatul.

Se pare că toate cele trei incidente au întârziat procesul de selecție a juriului.

Marijuana ascunsă în pantofi, percocet dat unui minor infractor în instanță, se presupune că

Săptămâna trecută, judecătorul-șef al județului Fulton, Ural Glanville, a declarat că o persoană neidentificată a adus haine unuia dintre inculpați cu marijuana ascunsă în pantofi.

„La un punct de control de securitate, o anumită persoană a încercat să aducă haine pentru unul dintre clienții tăi”, a spus Glanville avocaților apărării. „S-a găsit contrabandă”.

Biroul Șerifului din județul Fulton, care se ocupă de securitatea tribunalului, a declarat că adjuncții serviciilor judecătorești și membrii personalului au interceptat îmbrăcămintea înainte ca inculpatul să le primească. Potrivit biroului șerifului, în incident nu au fost efectuate arestări.

Numai avocații apărării au voie să aducă îmbrăcăminte pe care inculpații să le poarte. Cu toate acestea, de la selecția juriului, inculpații au purtat cămăși și costume în instanță.

Marți, Glanville a informat din nou avocații apărării după ce cineva ar fi încercat să introducă contrabandă în interiorul îmbrăcămintei unuia dintre inculpați. Glanville a refuzat să spună care inculpat era implicat în acel moment, dar a confirmat că a fost efectuată o arestare și o anchetă este în curs.

Potrivit declarației pe propria răspundere obținute de Channel 2 Action News, avocatul Doug Weinstein, care îl reprezintă pe Deamonte Kendrick, le-a spus deputaților că a primit o geantă cu haine de la mama clientului său. Weinstein le-a spus, de asemenea, deputaților că a primit un mesaj text de la mama fiului lui Kendrick în care spunea că a pus un plic sigilat în posetă. Kendrick este un rapper din Atlanta care cântă folosind numele de scenă Yak Gotti și se confruntă cu mai multe acuzații, inclusiv crimă.

Mama inculpatului procesului YSL a fost arestată, reținută în spital după ce a ingerat contrabandă

Potrivit mandatului, Weinstein a dat geanta deputaților din județul Fulton, care au percheziționat geanta și au găsit un plic alb cu hârtie de împachetat cu tutun și produse din tutun. Mama lui Kendrick a fost arestată la etajul opt al tribunalului, acuzată de tentativă de comitere a unei contravenții și eliberată miercuri pe o cauțiune de 1.500 de dolari.

Potrivit declarației pe propria răspundere, mama lui Kendrick le-a spus deputaților că nu știe ce se află în geantă și i-a predat-o lui Weinstein. De asemenea, a fost emis un mandat împotriva mamei copilului lui Kendrick pentru o tentativă de infracțiune cu intenția de a comite o anumită infracțiune.

„Motivul întârzierii este că am mai avut un caz de presupusă contrabandă introdus în spațiul nostru. Ca urmare a acestei investigații și a unei investigații ulterioare, unul dintre deținuții noștri a trebuit, din păcate, să meargă la spitalul din Grady”, a spus Glanville înainte de a anunța că instanța se va retrage pentru o zi.

Glanville nu a numit inculpatul care urma să meargă la Grady. Clientul lui Calland este Kahlieff Adams, care ispășește o închisoare pe viață la închisoarea de stat Hays, după ce autoritățile l-au condamnat pentru crimă în 2019.

Autoritățile îl acuză pe Adams de conspirație pentru a încălca Legea RICO, tentativă de omor și două acuzații de participare la activitățile criminale ale bandelor de stradă.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Naomi Judd: Cântăreața regretată a bătut-o pe fiica Wynonna, interzisă de la înmormântare într-un bilet șocant de sinucidere

Starul „Pitch Perfect” Brittany Snow cere divorțul de soțul Tyler Stanaland