in

Jennifer Coolidge își face debutul pe TikTok cu ajutorul lui Jennifer Lopez

Vei fi pe podea când vei vedea Jennifer Coolidgeprimul TikTok al.

The Lotus alb vedeta și-a făcut debutul pe platforma de partajare a videoclipurilor pe 19 ianuarie într-o manieră epică. „Bună, acesta este primul meu TikTok”, spune ea în primul ei videoclip, apărând în fața unui ecran verde. „Și am încercat să mă gândesc la ceva tare de făcut și cred că voi face doar o poezie care îmi place”.

Coolidge continuă apoi să recite versurile lui Jennifer LopezCântecul de succes din 2002 „Jenny From the Block”.

Și asta nu este tot. Camera se îndreaptă apoi spre J.Lo însăși, așezată în mod relaxat lângă ea. „Îmi place”, îi spune el lui Coolidge. „Îmi place foarte, foarte mult.”

Lopez, care joacă alături de Coolidge în viitoarea comedie romantică de acțiune Nunta cu pușcăDe asemenea, ea a distribuit videoclipul pe TikTok, scriind „Happy JENNUARY @jennifercoolidge @primevideo #ShotgunWedding”.

În plus, cele două actrițe au distribuit videoclipul pe Instagram, unde este al lui Coolidge Lotus alb co-star Megan Fahy a comentat: „Mi-a plăcut doar de două ori”, în timp ce un alt membru al distribuției din sezonul doi Haley Lu Richardson a scris: „O, Doamne”.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Coinculpatul Young Thug îi dă droguri în instanță, ambii arestați imediat

TJ Holmes l-a descris drept un prădător sexual, acuzat că a făcut sex în biroul său cu stagiarul