in

Jen Shah respinge interviul lui Andy Cohen, insistă: povestea mea va ieși la iveală!

Jen Shah vrea să-și controleze propria narațiune.

Vedeta Real Housewives din Salt Lake City va ajunge la închisoare luna viitoare după ce a pledat vinovată în iulie pentru rolul său în orchestrarea unei scheme de fraudă la nivel național.

La începutul lunii ianuarie, Shah a fost condamnat la 78 de luni în spatele gratiilor federale.

Aflat în fața unui judecător la acel moment, Shah și-a recunoscut încă o dată rolul în această înșelătorie răutăcioasă și a spus:

Ne apropiem aici de Jen Shah. Ea se duce la închisoare de mult timp.

„Imi pare rau.

„Acțiunile mele au rănit oameni nevinovați. Vreau să îmi cer scuze că fac tot ce pot pentru a câștiga fondurile necesare pentru a plăti rambursarea.

Shah a mărturisit anterior că le-a spus cetățenilor în vârstă din întreaga țară că se pot înscrie la un curs de mentorat pentru a se pregăti pentru o poziție de vânzări salariată.

Acest curs nu a existat.

Shah ar vinde apoi orice informații financiare/personale pe care le-a primit de la victimele sale celui mai mare ofertant.

Există mai mult? A fost Shah acuzat pe nedrept că este o ființă umană disprețuitoare?

Potrivit diverselor rapoarte, Shah ar fi trebuit să stea jos și să-și toarne tot ceaiul personal într-un interviu cu Andy Cohen, dar acum a anulat acest Q&A.

Într-un mesaj pe Instagram postat joi, Shah a scris:

„Pe 6 ianuarie, am stat în fața judecătorului Stein și i-am cerut să mă vadă nu ca pe un personaj fictiv, ci ca pe adevăratul Jen Shah.

„Acum sunt într-un punct, din punct de vedere legal, emoțional și mental, în care pot răspunde la întrebări și pot oferi câteva detalii necunoscute despre cazul meu. Vreau și trebuie să împărtășesc aceste fapte critice.

„Le datorez celor care mă iubesc și mă susțin să audă adevărul”.

Citând acest interviu specific, Shah a continuat:

„Nu voi fi 1:1 cu Andy Cohen și Bravo din cauza reticenței lor de a elimina prevederile contractuale care ar permite rețelei să facă legal pretenții false despre mine și despre povestea mea, referitoare la orice subiect, înainte și în timpul participării mele. .

Traducere?

Shah se teme că Bravo o va face să arate rău.

Jen Shah nu pare fericită în sezonul 3 din The Real Housewives of Salt Lake City. Rareori pare fericit.

Shah a remarcat că o întâlnire față în față cu Cohen NU a fost inclusă în termenii contractului său cu reality TV pentru serialul prin cablu.

„Mi-am promis mie și familiei mele iubitoare că nu voi permite ca această parte a vieții mele să fie senzaționalizată sau difuzată incorect”, a spus Shah, care împărtășește fiii Sharrieff Jr., 28 de ani, și Omar, 19 ani, cu soțul ei Sharrieff.

O sursă a susținut recent că Shah este o epavă în plâns înainte de perioada de închisoare.

Vedeta dezamăgită a continuat să recunoască oamenii care „au fost răniți de acțiunile mele și de incapacitatea mea de a-mi controla narațiunea”, adăugând:

„Aș prefera să tac și să aștept până când voi putea să-mi împărtășesc povestea cu acuratețe decât să continui să am minciuni complete și denaturări despre mine mânjite în titluri.”

Shah și-a încheiat mesajul liniștindu-și perechea de fani:

„Veți auzi de la mine. Voi împărtăși povestea mea și această parte dureroasă a vieții mele foarte curând.”

Și

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Regina King îl numește pe răposatul ei fiu Ian „lumina ei călăuzitoare” într-un omagiu emoționant

Regina King îi aduce un omagiu fiului ei decedat la un an de la moartea lui