in

În călătoria de influență a lui Alix Earle în Dubai cu mama ei pe TikToker

Alice Earle el caută aur în Dubai.

TikToker, care are 3,9 milioane de urmăritori pe platformă, le-a oferit fanilor o privire interioară asupra recentei sale excursii de influență în Emiratele Arabe Unite, unde mama ei a acționat ca plus unu.

Pe 19 ianuarie, Alix a arătat superba rochie metalizată pe care a purtat-o ​​la o petrecere cu tematică aurie după o zi în care a explorat deșertul și sa bucurat de o plimbare cu jeep-safari.

Alumul de la Universitatea din Miami a început să se pregătească pentru excursia de marcă (găzduită de Tarte Cosmetics) în urmă cu două zile, când a postat un videoclip de ambalare. Clipul a arătat-o ​​încărcându-și valiza cu bikini colorați și seturi de antrenament.

„Sunt atât de încântată”, a spus ea. „Niciunul dintre noi nu a mai fost în Dubai înainte, așa că nu știu la ce să mă aștept”.

Alix, care s-a despărțit recent de jucătorul de baseball al Yankees Tyler Wade— a adăugat că este, de asemenea, prima dată când mama ei i se alătură la un eveniment legat de brand, dar știe că va avea o plimbare sălbatică: „Mi-am primit dragostea pentru petreceri de la mama mea, așa că sunt sigur că probabil vom face mergeți să ne facem de rușine în această călătorie.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Starul „Pitch Perfect” Brittany Snow cere divorțul de soțul Tyler Stanaland

Jamal Menzies și Veronica Rodriguez sunt încă împreună după o poză misterioasă cu PDA?