in

Gabrielle Union explică de ce sezonul 3 Truth Be Told este personal

Pentru inspirație pentru sezonul 3 din Ca să fiu sincertoata lumea Gabrielle Union doar uita-te in jur.

Actrița se alătură distribuției dramei Apple TV+ în al treilea sezon, în premieră pe 20 ianuarie, cu rolul principal. Octavia Spencer ca podcaster și jurnalist Poppy Parnell. În sezonul 3, Gabrielle o interpretează pe Eva, „un director neortodox”, potrivit streamerului, care lucrează pentru a menține numele fetelor negre și maro dispărute în titluri, în timp ce ea „alungă conduce la un suspect de trafic sexual”.

Într-un interviu exclusiv cu E! Știri’ Justin SylvesterGabrielle a explicat cum subiectul sezonului reflectă conversațiile reale pe care le-au avut ea și soțul ei Dwyane Wade a avut cu copiii lor.

— A trebuit să acoperim asta devreme, spuse Gabrielle. „Trăim în orașe-port. Orașele-port sunt hub-uri pentru traficul de persoane. S-ar putea să crezi că poți să-ți apreciezi felul sau să-ți educi felul sau statutul socio-economic înalt în afara pericolului, și absolut nu poți. Asta ar fi prima ta greșeală. „

Gabrielle și Dwyane împart o fiică Kaavia James4, iar Gabrielle este mama vitregă a fiului său Zair20, fiica Zaia15 și fiul Xavier9. Dwyane este, de asemenea, tutorele legal al nepotului său, Dahven Morris21.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Prietenii și familia Lisei Marie Presley se adună pentru memorialul privat Graceland

Yara Zaya și Gwen plâng ambele în Tell All Sneak Peek