in

Faceți cunoștință cu marca de îngrijire a părului sub 6 USD, creată pentru părul creț și creț

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Cu părul creț gros, îl am nu Am reușit să obțin imaginea perfectă a cocului tăiat pe spate, fără păr indisciplinat sau breton ieșit în afară. Adică până am pus mâna pe Next of Us, sau NOU, gel de styling. Cu doar un mic produs, gelul de păr de 6 USD mi-a oferit cel mai fin coc pe care l-am primit vreodată în viața mea – dovada a fost cât de bine s-a simțit, plus toate complimentele primite pentru aspect. Fără sulfați, parabeni și coloranți, Gelul de styling cu ulei de avocado a fost exact locul unde a început obsesia mea NOU.

Ceea ce iubesc cel mai mult la NOU este faptul că produsele lor sunt făcute înțelegând că părul creț vine în mai multe tipuri. Produsele de îngrijire a părului de la etichetă, de la Detangler și Balsam fără daune până la șampon și balsam pentru îndepărtarea aglomeratelor, îmi lasă părul moale, neted și hrănit după fiecare utilizare.

„NOU, sau Next of Us, este o marcă de produse pentru păr, bazată pe diferențele de porozitate ale diferitelor texturi de păr”, VP al portofoliului de îngrijire a părului din America de Nord al P&G Beauty, Lela Coffa, acțiuni. „A fost creat de și pentru o nouă generație de consumatori texturați, creț, care își văd părul ca un centru pentru autoexprimarea, fluiditatea de gen și individualitatea lor. Pentru a susține stilul, versatilitatea, părul sănătos, rămâne hidratat și hidratat este cheia. ”

Și părul hidratat este ceea ce vei obține! Cu ingrediente precum uleiul de avocado, untul de shea, uleiul de nucă de cocos și multe altele în produsele lor, linia NOU pentru părul creț și creț este incredibil de revitalizantă. Este ca și cum aș da o nouă viață părului meu, de fiecare dată când folosesc unul dintre produsele accesibile.

„NOU este accesibil, accesibil și oferă o gamă de produse de înaltă calitate pentru diferite nevoi din spectrul de păr 3A-4C”, mai spune Coffey. „Scanarea codului QR de pe spatele fiecărei sticle dezvăluie cunoștințele despre porozitate care fac cumpărăturile și îngrijirea părului de către consumatori mai ușoare și mai informate.”

Derulați în jos pentru a cumpăra unele dintre cele mai bune alegeri ale NOU și obțineți-vă cel mai încrezător păr vreodată – și da, fiecare produs este sub 6 USD la Walmart.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jerry Harris și Julie Chrisley încarcerați în aceeași închisoare

Cum Shakira și dulceața de căpșuni au devenit subiectul rețelelor sociale