in

Extreme Sisters Sezonul 2: Faceți cunoștință cu distribuția strânsă!

Uită de soțiile surori.

Și deocamdată, să privim dincolo de Frații Soți, bine?

TLC este pe cale să prezinte, încă o dată, o mână de Extreme Sisters.

Pe 23 ianuarie, acest reality show va reveni pentru un al doilea sezon, în timp ce telespectatorii urmăresc frații care își duc legăturile „până la extrem”.

Descrierea oficială a rețelei continuă:

„Obsesia lor unul față de celălalt este exagerată și refuză fără scuze să schimbe oricare dintre modurile neconvenționale în care își trăiesc viața.”

Cât despre care Extreme Sisters ai căror fani cei mai apropiați vor face cunoștință în această iarnă?

Prin amabilitatea Entertainment Tonight și a producătorilor serialului, am enumerat mai jos rezumatul acestor surori. Să mergem mai departe și să întâlnim distribuția…

Christina și Jessica (cunoscute sub numele de „Surorile Psihice”) sunt gata să-și repare relația și abia așteaptă să se întoarcă la vieți paralele, dar John nu este atât de iertător.

De teamă de energie negativă, Christina îi presează pe John și Jessica să-și repare relația înainte de a veni copilul ei.

Cu Christina și John pregătindu-se să întâmpine o nouă adăugare în familie, Jessica nu se poate abține să nu se simtă exclusă.

Chiar dacă are un nou partener care să o înveselească, Jessica încă simte că lipsește ceva.

Ashley și Ve („Sora vitregă-Sora”) demonstrează că, chiar dacă nu ai o legătură de sânge, poți să împărtășești o legătură strânsă cu frații.

Recent, Ashley a suferit unele probleme grave și traumatice de sănătate care nu i-au lăsat de ales decât să efectueze o histerectomie și să-i fie îndepărtat uterul.

Ashley visase să aibă mai mulți copii, așa că vestea era devastatoare.

Ashley vrea ca Vee să fie un surogat pentru ea, dar partenerul de multă vreme al lui Vee, Demetrius, îi pune în cale.

Anna, Catherine și Nadia („Staten Island Sisters”) se angajează să trăiască împreună.

La 25 de ani încă locuiesc împreună, dorm în aceeași cameră, pleacă împreună în vacanță, se joacă împreună, vorbesc împreună limba lor inventată și se luptă împreună.

Pe scurt, ei trăiesc în propria lor lume tripletă.

Stilul lor de viață triplet îi reține de la relațiile romantice și, încep să își dea seama, de la creștere.

Anne și Lucy („One in the Same”) își trăiește viața ca unul și chiar se asigură că părul lui este tuns de același număr de ori pentru aceeași perioadă de timp.

Stilul lor de viață identic este greu de urmat, deoarece își cântăresc alegerile de a deveni mame sau de a începe o nouă carieră.

Partenerul lor comun, Ben, susține pe deplin alegerile lor, dar își face griji că fetele își sacrifică fericirea pentru a-și susține stilul de viață identic.

Giordano și Randi („Country Chic Sisters”) au împărtășit totul în viață împreună și fac și astăzi.

Goli ca în ziua în care Dumnezeu i-a creat, se bucură de conversații lungi în cadă în timp ce schimbă tratamente spa de casă.

Jordan a fost de obicei cea care a vorbit pentru amândoi, dar acum Randi începe să-și găsească propria voce în timp ce se adâncește în relația ei romantică.

Întâlnirea cu gemeni identici este basmul lui Randi și Jordan devenit realitate, iar acum ei se apropie de visul lor de o căsătorie cuaternară odată cu introducerea frumoșilor parteneri identici Daniel și Derek.

Surorile speră la un sfârșit de an fericit.

Logodne, nunți și copii par să fie la orizont, dar s-ar putea să nu poată continua basmul.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Selena Gomez își dezvăluie statutul relațional după ieșirea lui Drew Taggart

Prietenii și familia Lisei Marie Presley se adună pentru memorialul privat Graceland