in

Cum Shakira și dulceața de căpșuni au devenit subiectul rețelelor sociale

Shakira Și gem de căpșuni sunt subiecte fierbinți pe rețelele sociale chiar acum! Și totul a început în decembrie Arată știri astăzi articol despre presupusele dovezi ale cântăreței folosite pentru a-și localiza fostul Gerard Piqueinfidelitate.

MADRID, SPANIA – 24 NOIEMBRIE: Shakira și Gerard Pique participă la finala Cupei Davis la Caja Magica pe 24 noiembrie 2019 la Madrid, Spania. (Foto de Europa Press Entertainment/Europa Press prin Getty Images)

Potrivit ShowNews Astăzi, Shakira venea acasă din călătorie pentru a afla că cineva i-a mâncat dulceața de căpșuni. Singura problemă a fost copiii lor, Milan și Sasha, iar Piqué ar fi „urat” marmelada. Misterul tartinei de capsuni ar fi fost primul indiciu ca Piqué iese din relatia de 11 ani, mai ales cu tanarul de 23 de ani. Clare Chia Marticu care Piqué ar avea acum o relație publică.

Shakira și Gerard s-au întâlnit pentru prima dată în 2010, înainte de Cupa Mondială din Africa de Sud, iar Piqué a apărut mai târziu în videoclipul Shakirei și melodia oficială a Cupei Mondiale din 2010. Waka Waka (De data aceasta pentru Africa). Cu toate acestea, fostul cuplu nu și-a dezvăluit dragostea până în martie 2011. Înainte rapid până în iunie 2022, ei și-au anunțat despărțirea într-o declarație comună către ASTĂZI. La acea vreme, fostul cuplu a cerut intimitate „pentru bunăstarea” Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani.

Câteva luni mai târziu, în septembrie, Shakira a vorbit despre dificultățile lor „dificil” divizat, inclusiv protecția lui Milan și Sasha de paparazzi și „știri neplăcute și neplăcute online”.

Presupuse indicii care îi fac pe fanii Shakirei să mănânce zvonuri de gem de căpșuni

Începând de vineri, Shakira a fost mama discuției cu dulceața de căpșuni. Dar mișcările muzicale ale cântăreței îi fac pe fani să își dubleze vocea. Primul și cel mai puternic rol presupus al lor este videoclipul muzical al piesei de colaborare a Shakirei cu Rauw Alejandro Esti fericit, care se traduce prin „Te felicit”.

Shakira a lansat videoclipul în premieră pe 22 aprilie 2022, cu puțin mai mult de o lună înainte ca ea și Piqué să își confirme despărțirea. Videoclipul începe cu o invitație digitală care felicită personajul lui Alejandro pentru că este „un mare mincinos”. Pe măsură ce cântecul continuă, Shakira cântă despre durerea de inimă și crezând în denaturarea unui bărbat despre sine însuși ca credincios. După aproximativ un minut și treizeci de secunde, Shakira deschide un frigider în capul lui Rauw, înconjurat de conserve, băuturi îmbuteliate și condimente la borcan.

În timpul unui interviu cu In aceasta dimineata, Shakira a explicat mesajul din spatele cântecului.

„Bănuiesc că ni se întâmplă tuturor din când în când, nouă femeilor. Că crezi că ești într-o relație reală și nu este atât de reală pe cât pare.

Apoi, el a explicat scena capului în frigider la sugestia intervievatorului. Motivul lui pentru a merge la frigider a fost „a descoperi adevărul”.

Dar asta e tot ce a împărtășit cântăreața: Nicio mențiune despre dulceața de căpșuni. Totuși, acesta este unul dintre indiciile pe care fanii online dezvăluie zvonurile despre.

Noua melodie a lui Shakira îl vizează pe Gerard Piqué, pe fondul zvonurilor de gem

în plus Esti fericit, De asemenea, fanii au luat note despre versurile Shakirei într-o nouă colaborare muzicală cu DJ Bizarrap, numită BZRP Music Sessions Vol. 53. Lansată pe 11 ianuarie, piesa este o disidență puternic sugerată la adresa lui Piqué.

Ea canta: ‘

„Valor doi tineri de 22 de ani”. Adăugând: „M-ai lăsat cu mama ta ca vecină / instituții de presă la ușa mea și îndatorată față de guvern”.

Vârsta menționată pare să fie o săpătură la Clara, în vârstă de 23 de ani. Înainte de lansarea melodiei, Pagina șase a susținut că Shakira era „devastat” după ce a aflat că Piqué o va avea pe Clara în casa familiei lor încă din 2021. Fanii au făcut descoperirea după ce au văzut-o în fundalul unui interviu Zoom pe care Piqué l-a făcut în timp ce Shakira și copiii erau pe drum.

A spus o sursă Pagina șase:

„[Shakira is] șocat să afle că această femeie s-a simțit în mod clar ca acasă în casa pe care o împărțeau cu copiii lor. Adăugând, „erau încă foarte mult împreună la acea vreme. Este devastator pentru ea să afle că această relație durează de mult mai mult decât și-a imaginat.

În timp ce versurile rămase de mai sus sunt despre paparazzi care s-au înghesuit acasă după despărțire, despre care ea a vorbit în septembrie, și lupta ei juridică în desfășurare în Spania pentru frauda fiscală.

De vineri, videoclipul a strâns 158 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 14,4 milioane de streamuri pe Spotify. Shakira a scris o legendă pe Instagram care sărbătorește fluxurile în urmă cu aproximativ o săptămână.

Ea a scris:

„Pentru mine a fost un catharsis și o scurgere. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe numărul unu în lume la 45 de ani și în spaniolă. Vreau să îmbrățișez milioanele de femei care se ridică la cele care ne fac să ne simțim nesemnificative. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și își ridică mâinile atunci când nu sunt de acord, în timp ce altele ridică sprâncenele. Ei sunt inspirația mea. Și acest rezultat nu este al meu, ci al tuturor. Trebuie să ne trezim de 70 de ori 7. Nu așa cum ne spune societatea, ci în felul în care ni se întâmplă nouă, ceea ce trebuie să mergem înainte pentru copiii noștri, părinții noștri și pentru cei care au nevoie de noi și speră în noi”.

Piqué nu a răspuns public la piesa diss sau la zvonurile legate de gem de căpșuni. Între timp, fanii îi oferă și acel WERK online din spatele Shakirei, Shakira!
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Faceți cunoștință cu marca de îngrijire a părului sub 6 USD, creată pentru părul creț și creț

Luka Doncic pierde peste 250.000 de dolari din cauza camionului personalizat Hellfire Apocalypse