in

Cele mai bune 7 momente ale lui Mac Miller care îi evidențiază moștenirea

La aproape patru ani și jumătate de la moartea sa, moștenirea lui Mac Miller continuă să devină puternică și să fie celebrată de fanii săi. 19 ianuarie 2023 marchează cea care ar fi fost cea de-a 31-a aniversare a rapperului, iar utilizatorii inundă rețelele sociale cu amintiri pozitive pentru Mac.

În onoarea lui Mac Miller, iată 7 momente care evidențiază moștenirea rapperului.

1. Angajamentul de a pune muzica înaintea agitației

În primul rând este prioritatea lui Mac de a face muzică bună în detrimentul „furful” care vine cu industrie, deoarece principalul său accent era „atingerea oamenilor” prin arta sa.

„Nu vreau să fie vorba de agitație. Nu vreau să fie vorba despre ceea ce mi s-a întâmplat independent. Vreau să vorbiți despre cât de bună este muzica.

La fel ca proiectele Mac, inclusiv COPII, Blue Slide Park, Feminul Divin, Eu înotȘi Cauti– continuă să fie apreciat pe scară largă, Mac pare să-și fi atins obiectivul de a face muzică bună, care rezonează profund în rândul ascultătorilor.

2. Prietenia lui Mac Miller cu ScHoolboy D

În ceea ce privește prezența lui Mac în rețelele sociale, interacțiunile lui cu ScHoolboy Q sunt considerate umor de top. O postare populară a adunat diverse momente din glumele rapperilor de-a lungul anilor, menționând că „prietenia lor a fost una în felul lor”.

O altă interacțiune îndrăgită dintre rapperi îl prezintă pe Mac care îl exagerează pe ScHoolboy în timp ce interpretează „Yay Yay”. În plus, au fost fotografiați împreună pentru Recurs în masă.

3. Fiind sărbătorit în orașul natal

Mac nu numai că era iubit de fanii săi, dar orașul său natal, Pittsburgh, îl ținea și pe vedeta rap-ului în mare atenție. De fapt, în 2013, 20 septembrie a fost declarată anuală a orașului „Ziua Mac Miller”. Rapperului i s-a dat și Cheia orașului.

4. Arătându-și abilitățile rap în tinerețe

Revenind la începuturile sale, trebuie să dăm un strigăt unui videoclip cu un Mac de mărimea unei halbe care scuipă versurile „Rapper’s Delight”.

Alte videoclipuri din adolescența lui arată un Mac de vârstă școlară care face freestyle cu colegii săi de clasă.

5. Mac nu se teme să-și arate mișcările de dans

Pe lângă faptul că a făcut spectacole cu abilitățile sale de rap, Mac era cunoscut și pentru că a făcut o mișcare! De fapt, el poate fi văzut coborând într-o serie de clipuri diferite.

6. Susținerea la nesfârșit a pozitivității sănătoase: „Ai mai multă putere decât crezi că ai”

Per total, una dintre cele mai admirabile trăsături ale lui Mac a fost pozitivitatea lui, pe care nu s-a sfiit niciodată să o împărtășească.

7. Anunțați-l pe Donald Trump pe Wassup

Deși Mac era totul despre pozitivitate, cu siguranță nu s-a sfiit să-l verifice pe Donald Trump. Deși este posibil ca Mac să fi numit un cântec după ce omul de afaceri a transformat-o în politician în acea perioadă, el a fost nu aici pentru trăsăturile lui când 2016 vine.

„Am un singur lucru de spus: al naibii de te urăsc, Donald Trump… Faceți America din nou mare? Cred că vrei să faci America albă din nou.

La mulți ani cerești lui Mac Miller.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Carole Baskin: Internetul derutat de rapoartele conform cărora primul soț al lui Tiger King a fost găsit în viață în Costa Rica

Familia Don Lewis a declanșat, traumatizată de raportul a reapărut He’s Alive