in

Carole Baskin: Internetul derutat de rapoartele conform cărora primul soț al lui Tiger King a fost găsit în viață în Costa Rica

Alăturați-vă nouă pentru un moment, când vă ducem înapoi în martie 2020.

Era o perioadă în care Covid-19 era încă cunoscut sub numele de „coronavirus”, iar americanii erau optimişti că o izolare de două săptămâni ar fi suficientă pentru a „plati curba”.

Și a fost un moment în care milioane de telespectatori Netflix recent închis au cunoscut saga ciudată a lui Joe Exotic și Carole Baskin.

Da, Regele Tigru a devenit rapid serialul cel mai vizionat al platformei de streaming în timpul primelor săptămâni de izolare, iar faptul că încă vorbim despre el aproape trei ani mai târziu este o dovadă a impactului cultural al documentarului despre crime adevărate.

Carole Baskin în Regele Tigru
Oare Carole Baskin și-a ucis cu adevărat soțul și l-a hrănit tigrilor? Vedeta Tiger King susține că are dovezi ale nevinovăției sale. (Fotografie prin Netflix)

În cazul în care ați ratat cumva (Ce naiba făceai în acele prime săptămâni de pandemie? Petreceți timp cu cei dragi?!) unul dintre Regele TigruCele mai șocante povești ale lui au implicat acuzația că Baskin și-a ucis al doilea soț, Don Lewis.

La fel ca rivalul lui Carole, Joe Exotic, el a menționat aceste acuzații de fiecare dată când a primit.

Doar pentru a adăuga o culoare înfiorătoare declarației sale, Exotic l-a acuzat adesea pe Baskin că a hrănit corpul lui Lewis cu tigrii săi.

Fotografia lui Joe Exotic
Joe Exotic va rămâne probabil în închisoare pentru următoarele două decenii. Dar încă găsește modalități de a stârni controverse pe plan intern.

În aceste zile, Exotic este în închisoare pentru acuzații de crimă plătită, după ce ar fi angajat un asasin pentru a-l ucide pe Baskin.

Cât despre Carole, ea se află în centrul unei noi controverse bizare, datorită afirmațiilor că soțul ei dispărut a fost găsit în viață și bine după ce a dispărut în 1997.

Dar oare acest mister vechi de zeci de ani a fost cu adevărat rezolvat, sau acesta este doar un alt caz de dezinformare care se răspândește ca focul pe rețelele sociale?

Carole Baskin în emisiunea Tiger King
Poate că Carole Baskin și-a ucis soțul. Cu toate acestea, el neagă aceste acuzații. (Fotografie prin Netflix)

Iată acordul:

A Regele Tigru continuare intitulată – ai ghicit-o – Regele Tigru 2 a debutat în noiembrie 2021 și a spune că nu a fost la fel de reușit ca primul ar fi să o spun foarte, foarte ușor.

De fapt, se pare că oamenii de pe Twitter și Reddit au dreptate acum prinde vânt de o scenă care implică un document de securitate internă care sugerează că Don Lewis ar putea fi în viață și trăiește în Costa Rica.

„Nu am fost conștient de asta până când TK2 on”, a spus Baskin când a fost întrebat despre posibilitatea ca soțul ei să fie încă în viață în timpul unui interviu recent.

Baskin s-a recăsătorit cu mult timp în urmă și a susținut în mai multe rânduri că Lewis a fost un afemeiat violent.

Dar ea este încă mulțumită de vestea că el nu este mort, pentru că – ei bine, evident că existența lui continuă ar fi o dovadă destul de solidă că ea nu l-a ucis.

Singura problemă este că „dovezile” prezentate de realizatorii de la TK2 sunt aproape sigur false.

Biroul Șerifului County Hillsborough investighează moartea lui Lewis de mai bine de 25 de ani și spun că nu există niciun motiv să creadă că este încă în viață.

Lewis a fost presupus mort din 2002, iar avocatul și rudele sale spun că încă cred cu tărie că este mort.

Unii dintre acești oameni cred, de asemenea, că Carole l-a ucis și l-a hrănit tigrilor ei, dar asta e o conversație pentru altă dată…

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pete Davidson și Chase Sui Wonders confirmă aparent dragostea în imaginea PDA

Cele mai bune 7 momente ale lui Mac Miller care îi evidențiază moștenirea