in

Aceste 8 cupluri au trecut de la co-staruri la cele mai bune prietene

Uitați de Joey și Pacey, și de Joey și Dawson, pentru că Williams și Phillipps au fost adevărata poveste de dragoste a Dawson Creek. Actrițele au devenit apropiate când Philipps s-a alăturat The WB în 2001.

„Cineva spusese: „Când vă întâlniți, va avea loc o reacție chimică”, și-a amintit Williams într-un interviu din 2018 cu oameni. „Am fost foarte încântat ca această fată să aterizeze în Wilmington. Am devenit nedespărțiți și m-am îndrăgostit de ea.”

Și timpul petrecut lucrând împreună la serial a fost formativ.

„Amintirea mea că am fost cu ea atunci nu are nimic de-a face cu spectacolul sau cu munca, dar a fost în timpul nostru liber”, a spus Philipps. Entertainment Weekly. „Toată noaptea a stat de vorbă pe verandă și atunci pâinea era încă bună de mâncat. Era o cantitate copioasă de pâine. Asta îmi amintesc: conversație nesfârșită despre mai multe coșuri.”

În anii următori Dawson Creek s-a încheiat în 2003, au rămas una dintre cele mai apropiate perechi de prieteni ai Hollywood-ului și Philipps a fost cel care a năvălit în casa lui Williams din Brooklyn, după fostul ei partener. Heath Ledger a fost găsit mort în apartamentul său din cauza unei supradoze accidentale în 2008.

„I-am spus recent: „Chiar m-ai salvat de la a fi singur, pentru că ești mereu acolo”, a spus Williams. oameni în 2018. „Suntem atât de apropiați și ne putem spune totul unul altuia. Nu știu ce aș fi sau cine aș fi fără Busy.”

Philipps, care este nașa lui Matlida Ledgera fost emisiunea de premii a lui Williams de ani de zile, fiecare experiență amintindu-le duo-ului cât de departe au ajuns.

„Cred că pentru ea, și pentru mine, să ne avem unul pe altul lângă noi în timp ce trecem prin acest proces și când ea este nominalizată, sau pe alte covoare roșii pe care le-am făcut împreună, sau evenimente, este pur și simplu uimitor să ai pe cineva. care poate fi piatra ta de încercare pentru realitate”, a explicat Philipps Elle. „Poate dezvălui un secret, dar încercăm întotdeauna înainte de a ajunge pe unul dintre aceste covoare roșii să ne uităm unul la altul și să spunem: „Nu uitați cât de norocoși suntem. Aceasta este viața noastră acum”. „

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Luka Doncic pierde peste 250.000 de dolari din cauza camionului personalizat Hellfire Apocalypse

David Crosby de la Crosby, Stills & Nash a murit la 81 de ani