in

Walking Dead Stars tachinează „coliziunea” spin-off-ului

În timp ce Jeffrey spune acum că „toată lumea este foarte încântată de spinoff-urile lor respective și de ce se poate întâmpla în continuare”, el nu a fost întotdeauna atât de sigur cum Oraș mort– care i-ar urma pe Maggie și Negan în timp ce călătoresc „într-un Manhattan post-apocaliptic, cu mult timp în urmă, îndepărtat de continent”, potrivit rețelei – ar funcționa, de asemenea, în primul rând.

„Când ideea a fost lansată pentru prima dată, am crezut că a fost o nebunie, așa cum probabil ai făcut-o tu”, a spus ea. „Cum aduci aceste două personaje împreună? S-a vorbit mult despre spinoff-uri și despre cum o vor face. Vorbeau cu mine și Lauren despre a face a noastră.”

Jeffrey a continuat: „Într-o zi, [The Walking Dead Universe chief content officer] Scott [Gimple] a spus: „Hei, avem această idee și sunteți voi doi”. Îmi amintesc că am vorbit cu Lauren a doua zi pe platoul de filmare și ambele sprâncene s-au ridicat de genul: „Cum naiba funcționează?””.

Modul naibii de funcționare, a argumentat Lauren, este să nu fugi de natura existențială a relației dintre Negan și Maggie.

„Este un teritoriu bun să intri ca actori, dar publicul nostru va dori să-l vadă”, a spus el. „Au mai rămas atât de multe pe masă. Dacă ești atașat de cineva, ai toate motivele să nu vrei să ai de-a face niciodată și vrei să urăști și tu avea a, pentru mine doar aduce cele mai mari întrebări pe care le poți avea în viață.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Starul „Boy Meets World”, Ben Savage, candidează pentru Congresul SUA

Bonnie Bartlett dezvăluie că ea și William Daniels au experimentat căsătoria deschisă: domnul Feeny a lovit jumătate din New York!