in

„Visul” de dinainte de foamete al lui Janelle Monáe a fost să-și permită un apartament

În timp ce telespectatorii din întreaga lume o urmăresc pe Janelle Monáe Ceapa de sticlă: un mister cu tăișul de cuțitse gândește la aspirațiile sale umile înainte de a deveni o vedetă celebră.

Janelle Monáe a căutat libertate confortabilă în loc de faimă

Într-o întâlnire recentă cu oameniJanelle a vorbit despre mentalitatea ei în timp ce își urma o carieră în show-business.

De la salt, el spune că scopul nu a fost niciodată să fii faimos. Mai degrabă, Monáe a fost mai preocupată de dacă va fi capabilă să-și câștige existența făcând ceea ce iubește.

„Nu a fost vorba să fiu faimos pentru mine, niciodată. A fost întotdeauna, în primul rând, să fiu capabil să fac arta pe care vreau să o fac în mod liber, fără scuze, și pot să trăiesc și eu din asta?

Ea a adăugat: „Nu am vrut să merg acasă în Kansas și să mă mut înapoi cu familia mea”. Trasabil!

Ea și-a zdrobit obiectivul inițial de a strânge 500 de fani: „Sunt atât de recunoscător”

În cele din urmă, Janelle s-a mutat la Atlanta pentru a urma muzică după ce a studiat la Academia Americană de Muzică și Dramatică din New York. În acest timp, ea făcea frământări secundare pentru a se întreține și într-o zi a încercat să se întrețină făcând ceea ce iubește.

De fapt, Janelle a descris perspectiva de a avea 500 de fani susținători, împreună cu mijloacele de a „a avea doar un apartament și o mașină”, drept „visul” ei.

„A fost [like], atâta timp cât pot avea 500 de fani, atât. Dacă îmi cumpără toate lucrurile de fiecare dată când ies, atunci nu pot avea decât un apartament și o mașină. Acesta a fost chiar visul pentru mine.

În cele din urmă, proiecte precum „Tightrope”, The ArchAndroidȘi Doamna Electrică i-a adus lui Janelle un mare succes. De asemenea, ea a titularizat „We Are Young” pentru distracție, care a fost o piesă de succes care a ajutat-o ​​să-și catapulteze și mai mult talentul artistic.

Cu toate acestea, și-a făcut un nume în actorie. În afară de Ceapă de sticlăJanelle a obținut și roluri în Gloriile, HarrietȘi Cifre ascunse. Drept urmare, Janelle Monáe a devenit un nume cunoscut.

Cu cariera ei atingând cote pe care nu le-a anticipat inițial, Janelle este veșnic recunoscătoare pentru realitatea ei.

„Înot în semn de recunoștință. Sunt atât de recunoscător.

Mulțumim lui Janelle Monáe pentru eclipsarea obiectivului ei inițial și mult noroc tuturor celor care urmăresc eforturi similare.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jinger Duggar aruncă degetul mijlociu către părinții săi: Josh este un monstru și îmi place să port pantaloni!

Kelly Clarkson a acordat ordine de restricție împotriva a două persoane