in

Tracee Ellis Ross vorbește despre „capacitatea corpului ei de a face un copil”

Tracee Ellis Ross este un talent remarcabil la Hollywood, cu nouă premii NAACP Image, un Glob de Aur, șase nominalizări la Emmy și baza de fani care o dovedește. Dar când nu apare pe ecranele noastre, Tracee este o mașină de producție executivă, de documentare și de lansare de podcast. Și apoi, există prezența ei în plină dezvoltare pe piața frumuseții odată cu lansarea mărcii sale de îngrijire a părului Pattern.

Are 50 de ani, deja legendară și trăiește o viață care nu include încă căsătoria sau maternitatea. În 2021, ea și-a dezvăluit un interes pentru „gardul alb, visele de soț și copii”, dar a mai spus Marie Claire revista refuză „stai si asteapta” pentru ca acele vise să devină realitate.

La mai puțin de doi ani mai târziu, Ellis a spus că era în perimenopauză. Tracee a împărtășit cuvintele unui jurnal din ianuarie pe podcast Putem face lucruri grele, lansat pe 10 ianuarie.

Iată ce scrie în jurnal:

„Simt capacitatea corpului meu de a mă face să scurg un copil. Uneori mi se pare hilar ca și cum ar fi o vânzare de curte în uterul meu, iar cineva acolo țipă: toate lucrurile trebuie să plece.

Vocea a continuat:

„Pe măsură ce corpul meu devine un loc străin pentru mine, care nu mă simt cu adevărat în siguranță sau acasă… Nu știu cum să mă descurc, să controlez sau să lupt cu narațiunea binară externă a patriarhatului care m-a bântuit și bântuit în cea mai mare parte. a vieții mele de adult. Este fertilitatea mea cea care mă părăsește? Este feminitatea mea? Sau chiar nu este nici unul?

Tracee Ellis Ross a studiat modul în care își îngrijește mintea

Înainte de a ajunge la acel punct în interviu, Ross a explicat imaginea de ansamblu a vieții sale. A detaliat instrumentele și tehnicile pe care le-a folosit pentru a se recupera fizic și mental și a ieși din narațiunile minții sale. Narațiuni, inclusiv cele care lipsesc „compasiune… tandrețe… bunătate”.

„Dacă nu pot primi informațiile… de parcă sunt momente când nu este momentul să mă uit înapoi. Și pot aștepta până pot privi cu adevărat înapoi într-un mod constructiv și nu într-un mod care să nu creeze o altă rană și mai multe răni. Și învăț pe măsură ce am îmbătrânit cum să fiu deliberat cu privire la îngrijirea mea ulterioară.

În interviu, Tracee a vorbit despre prietenii și privilegiul de a-și alege familia. Ea a explicat, de asemenea, cum a depășit standardele stabilite în care femeile își pot găsi valoare „a fi ales”.

„Sunt singur de mult timp. Am avut multe detalii minunate, dar niciunul nu s-a lipit de tigaie. Drept urmare, pot avea grijă de familia mea, de familia aleasă din jurul meu. Și nu cred că mi-am dat seama de darul asta până nu am început să îmbătrânesc.

Tracee spune că încearcă să-și dea seama ce înseamnă pentru ea apropierea menopauzei, în timp ce nu este de acord că a fi fertil este doar despre sarcină și naștere.

Cu câteva clipe înainte de a-și citi fragmentul din jurnal, Tracee a spus:

„Sunt o mamă minunată și sunt foarte maternă și mi-a fost greu să spun asta într-o lume în care nu am ceea ce spune…”

Ascultă podcastul complet aici:
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Angela Deem se teme că Usman îl va întoarce pe Michael împotriva ei!

Veterinarul marinei, presupus fraudat de George Santos, este mișcat de amintirea câinelui mort