in

Stephen A. Smith își cere scuze Rihannei

Stephen A. Smith se ridică la înălțimea observațiilor sale și își cere scuze față de Rihanna pentru comentariile ei despre viitoarea ei performanță la Super Bowl la pauză.

Stephen A. Smith a apelat la rețelele de socializare după ce a primit reacții de la fanii Rihanna

Smith a accesat conturile de pe rețelele de socializare miercuri seară pentru a-i posta scuze video Rihannei pentru comentariile ei. Atât pe Twitter, cât și pe Instagram, Smith și-a subtitrat videoclipul cu doar câteva cuvinte.

Imi cer scuze Rihannei pentru cuvintele mele, trebuie sa fiu mai atent!

În clip, Smith a explicat că își va „stăpâni” cuvintele, referindu-se la comentariul ei că Rihanna „nu este Beyoncé”. El a adăugat că „trebuie să fie mai atent” și cu cuvintele sale.

Vreau ca Rihanna să știe că ești un superstar. Esti senzational. Tu esti uimitoare. Nu ești o glumă. Și ești o persoană demnă să participi la spectacolul de la pauză de la Super Bowl.

Smith a continuat explicând că el este cu adevărat o Beyoncé și crede că ea este „nu doar o artistă fenomenală, ci și cel interpret fenomenal.” Ea a adăugat că Beyoncé a cântat nu numai singură la Super Bowl-urile anterioare, ci și alături de Bruno Mars și Coldplay. Și crede că acele două spectacole au fost „cele mai mari spectacole” pe care le-a „văzut vreodată”.

Smith crede că „nimeni trebuie să fie la înălțimea ei” – inclusiv Eminem, Michael Jackson și alți artiști.

Nu am vrut să lipsească de respect față de Rihanna, știu că este fenomenală. Și ea este sora mea, nimic altceva decât dragoste pentru ea. Dar Beyoncé este și sora mea, am dragoste pentru amândoi. Cred doar că Beyoncé este cea mai mare interpretă de astăzi – asta sunt eu! Asta nu înseamnă că urăsc pe altcineva. Asta nu înseamnă că vreau ca Rihanna să eșueze. Nu cred că va eșua. Va fi fantastic! Spun doar că sunt fan Beyoncé, asta-i tot.

Smith a încheiat videoclipul reiterând că își trimite scuze și că va „fie mai atent” în viitor.

Stephen A. Smith și-a cerut scuze Rihannei pentru un tweet postat de contul său

La scurt timp după ce și-a postat scuzele video, Smith a apelat la Twitter pentru a aborda o „greșeală îngrozitoare”. Ea a explicat că „un membru exagerat de zel” al echipei sale de conducere a postat și un tweet cu comentarii despre Rihanna pe care „NU le-ar spune NICIODATĂ”.

Acesta, încă o dată, și-a cerut scuze cântăreței „SOS”.

După cum a raportat anterior The Shade Room, Smith a fost un invitat SHERRI miercuri devreme. Și a fost întrebat despre sentimentele sale înaintea viitoarei performanțe la pauza de la Super Bowl a Rihannei. Smith a continuat explicând că cântăreața nu este Beyoncé.

Nu vreau să spun că nu sunt încântată, ea este uimitoare. Nu acolo mă duc cu asta. Doamnelor și domnilor, ea este o mulțime de lucruri. Este spectaculos, de fapt – Și felicitări pentru proaspăta mămică… Există un lucru care nu este! Ea nu este Beyoncé… Muzica Rihannei este grozavă. Ea este grozavă. Ea este o soră. O iubesc mult, îi ascult muzica, o voi sprijini până vor veni vacile acasă. Îți spun doar că pentru mine există Beyoncé și toți ceilalți. Așa cum există Michael Jackson și sunt toate celelalte.

Colegi de cameră, ce părere aveți despre acest calvar?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Catelynn Lowell: A trebuit să spun tuturor despre sarcina lui Ashley Jones, astfel încât Briana DeJesus să nu o lovească!

Concertul benefic al lui Aaron Carter cu Backstreet Boys, NSYNC și altele a strâns 150.000 USD