in

Stephen A. Smith comentează viitoarea performanță a Rihannei

Stephen A. Smith a dezvăluit câteva sentimente îndrăznețe ale sale în timp ce a făcut o apariție SHERRI. Potrivit TMZ, postul de televiziune sportivă și-a împărtășit reacția la performanța Rihannei la viitoarea emisiune de pauză Super Bowl LVII. Și să spunem că pare a fi dezamăgit.

Stephen A. Smith a apărut pe SHERRI Și astăzi a făcut revelația îndrăzneață

A apărut un post de televiziune sportivă SHERRI in aceasta dimineata. Ed a fost întrebat de gazda Sherri Shepherd despre viitoarea performanță la pauză.

„Ești încântat de acest spectacol de pauză”, l-a întrebat Shepherd pe Smith.

răspunse Smith.

Nu vreau să spun că nu sunt încântată, ea este uimitoare. Nu acolo mă duc cu asta. Doamnelor și domnilor, ea este o mulțime de lucruri. Este spectaculos, de fapt – Și felicitări pentru proaspăta mămică… Există un lucru care nu este! Ea nu este Beyoncé.

Shepherd și publicul au reacționat imediat la declarația lui Smith cu șoc. Dar a continuat să-și explice poziția.

Singurul motiv pentru care o menționez pe Beyoncé este pentru că Beyoncé a cântat recent la Super Bowl… și fără Bruno Mars și Coldplay.

Shepherd a continuat explicând că, deși acest lucru este adevărat, Beyoncé „a avut timpul ei”. Și acum este de la Rihanna. Smith a replicat explicând că comentariile ei nu i-au făcut umbră Rihannei și că este încă o mare artistă. Dar el crede „acolo [are] niveluri” la talent.

Muzica Rihannei este uimitoare. Ea este grozavă. Ea este o soră. O iubesc mult, îi ascult muzica, o voi sprijini până vor veni vacile acasă. Îți spun doar că pentru mine există Beyoncé și toți ceilalți. Așa cum există Michael Jackson și sunt toate celelalte.

Shepherd a încheiat segmentul spunându-i lui Smith că interpretarea Rihannei l-ar putea surprinde. Și va aștepta să vadă.

Rihanna a distribuit recent teaserul pentru viitoarea ei interpretare

După cum a raportat anterior The Shade Room, Rihanna a accesat Instagram vinerea trecută. Și ea a împărtășit un teaser înaintea viitoarei ei spectacole la pauză.

Fanii au rămas fără îndoială pe marginea scaunelor lor, toți, cu excepția lui Stephen A. Smith, se pare.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Chelsea Houska și Cole DeBoer debutează în noua emisiune HGTV, nu se vor întoarce NICIODATĂ la Teen Mom!

Primul soț al lui Carole Baskin este încă dispărut, în ciuda faptului că interviul a reapărut