in

Socrii lui Ye sunt „super fericiți” pentru el și Bianca Censori

La doar o săptămână după ce s-a auzit că Kanye West și stilista Yeezy Bianca Censori s-au căsătorit neoficial, noii socri ai rapperului s-au declarat în sprijinul cuplului. În plus, au apărut noi detalii despre evadarea lor luxoasă în luna de miere!

Sora Biancăi Censori este „super fericită” pentru presupușii soți

Ye și Bianca – un tânăr de 27 de ani din Australia – ar fi organizat o ceremonie privată pentru a comemora relația lor, deoarece Camera din umbră raportate anterior. Deși nu aveau nevoie de un certificat de căsătorie pentru a-l oficializa în ochii legii, s-a observat că „un fel de ceremonie de căsătorie” a avut loc.

Ca răspuns la știri, Paradă relatează că familia Biancai susține total relația lor, iar sora ei, Angelina Censori, în special, este „super fericită pentru amândoi”.

„Este o veste foarte interesantă atât pentru sora mea, cât și pentru familie, dar deocamdată alegem să avem puțină intimitate.”

Se pare că cuplul s-a bucurat de luna de miere într-o stațiune din Utah

De asemenea Mail zilnic a lansat recent detalii despre luna de miere a lui Ye și Bianca.

Priza relatează că cuplul a ajuns la Amangiri Resort din Utah pentru această ocazie. În special, stațiunea are camere cuprinse între 3.300 USD și 6.400 USD pe noapte și are un centru spa bazat pe filozofiile de vindecare Navajo.

Cu alte cuvinte, evadarea în deșert a fost cu siguranță o modalitate de a marca ocazia!

Kim Kardashian „nu acordă atenție” Ye News

În ceea ce privește modul în care Kim Kardashian preia știrile, o sursă spune că „nu îi acordă atenție”. Divertisment în seara asta relatii. În schimb, Kim, al cărei divorț de Ye a fost finalizat în decembrie, este „concentrată pe bunăstarea copiilor ei” chiar acum.

Cu toate acestea, în afară de Kim, sursa a mai notat că prietenii lui Ye credeau că „rapperul s-a „comportat volatil în ultima vreme”, deși sunt „încrezători că poate primi ajutor”.

Ce părere aveți despre presupusa căsătorie a lui Ye cu Bianca Censori?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Todd Chrisley trimite mesajul final înainte de închisoare: Dumnezeu mă va izbăvi!

Soția ucisă a lui Brian Walshe a murit cu 2,8 milioane de dolari, moștenirea este un motiv?