in

Ray J spune că și-a primit „soția” înapoi în postarea zilei de naștere

Ray J și-a petrecut ultimele două luni lucrând la noi colaborări, muzică nouă și găsindu-și soția, Prințesa Dragoste, Înapoi. Cântăreața a anunțat „împăcarea” pe Instagram în timp ce își exprimă recunoștința pentru dragostea de ziua de naștere!

Legenda ei despre căsnicia și valorile familiei lor a fost postată cu un videoclip cu casa ei temporară la hotel. El a dezvăluit planurile de a petrece timp cu familia și câțiva prieteni pentru a sărbători cea de-a 42-a ediție. În timp ce trăia în spațiu, Ray J a spus că a fost acolo „modul de măcinare super”, inclusiv obținerea de noi colaborări și pregătirea muzicii noi.

În câteva propoziții, J a scris:

„A trebuit să-mi aduc soția înapoi și să o iau de la capăt. Îmi iubesc familia!!! Luptă iar și iar pentru viață pentru familia mea și copiii mei!! Voi pune totul în joc pentru ca copiii mei să fie fericiți, în siguranță și aproape de mine 24/7!! Dumnezeu lucrează mereu!!”

După postarea lui Ray J, prințesa Love dezvăluie cum și-au petrecut ziua de naștere a soțului ei și filmând de ce este „cel mai bun tată”. Pentru ziua lui cea mare, Ray a organizat o petrecere pentru copiii lor, Epik și Melody. Sărbătoarea lor a fost completată cu personaje Disney live și prietenii copiilor lor.

În legendă a scris:

LA MULȚI ANI celui mai bun tată din lume, @rayj. Singurul lucru pe care ți-ai dorit de ziua ta a fost să-i vezi pe copiii noștri fericiți! Acesta este doar unul dintre motivele pentru care te iubim!!! La mulți aniyyyyyy.

Presupusa împăcare dintre Ray J și Princess Love apare în dosarele tribunalului de divorț

Urmează mesajul lui Ray J „căsătoria reaprinsă”. radare online ea a citat documente judecătorești referitoare la divorțul lor în decembrie. Potrivit raportului lor, cuplul are o audiere programată în martie 2023 pentru a stabili o dată de judecată după ce nu au fost de acord cu privire la termenii acordului. Documentele au mai dezvăluit că Ray și Princess au finalizat un program de creștere a părinților ordonat de instanță.
Ray J a cerut inițial divorțul în octombrie 2021, deși nu a fost prima lor încercare de a le dizolva căsătoria. Între 2021 și 2022, Ray și Princess au dus și înapoi cu cereri privind întreținerea soțului, custodia și împărțirea bunurilor. Dar a existat o anumită împăcare între acele momente.

În martie 2022, prințesa a recunoscut „Ușa este mereu deschisăNu în timpul unui interviu la aeroport.

LOS ANGELES, CALIFORNIA – 26 IUNIE: (LR) Princess Love și Ray J participă la Premiile BET 2022 de la Microsoft Theatre pe 26 iunie 2022 din Los Angeles, California. (Fotografia de Paras Griffin/Getty Images pentru BET)

Și în ciuda informațiilor despre o audiere din martie, cuplul părea să petreacă Crăciunul împreună. La acea vreme, ea a lăudat cu dragoste eforturile Prințesei Online în ceea ce privește copacii personalizați ai copiilor lor.

El a scris:

„Vreau doar să-ți spun @princesslove – chiar ai făcut o treabă grozavă decorand tu însuți acești brazi de Crăciun – fără ajutor!!! – atât de mândru de tine! Pur și simplu fantastic!! Te iubesc!!! COPIILOR LE adoră!!!! Epik are bradul de Crăciun Paw Patrol, iar Melz are bradul Pokémon. Acum haideți să umplem pomii cu cadouri și dragoste!!!”

Nu este clar dacă acest lucru înseamnă că vor scoate din priză procedura de divorț. Prințesa nu a reacționat și nu a confirmat postarea lui Ray.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sherlon McInnis, Starul Love in Paradise, este căsătorit! Dar nu și Arianei…

Lisa Guerrero susține că a suferit un avort spontan în timpul meciului „MNF”.