in

„Nu mi-ai verificat bunăstarea o dată”

Uf, chile… mamele fiilor lui CJ So Cool, Royalty și Ni’Kee Lewis, au avut o ceartă fizică aseară, după o ceartă online, la mai puțin de o săptămână după ce au fost împușcați în timpul unei invazii.

Cum a început lupta dintre Ni’Kee și Royalty

Potrivit fanilor, aparentele probleme dintre doamne au început când CJ So Cool a încărcat un videoclip pe pagina ei de YouTube intitulat Întreaga mea familie a venit să mă susțină după cel mai rău coșmar al meu. În vlog, cei apropiați influențelor au trecut pentru a-și arăta sprijinul după incidentul ei oribil al invaziei casei. Aceasta a inclus familia lui, iubita lui, Alexis „Lexi” Lohmier și mama fiicei sale Camari So Cool, Ni’Kee Lewis.

În videoclip, Ni’Kee și CJ So Cool au început să vorbească despre cum se presupune că Royalty, fosta lui, nu l-a plăcut pentru că obișnuia să-i plătească pensia pentru copii de 50 de dolari. Ni’Kee a făcut, de asemenea, un comentariu subliniind că Royalty a făcut-o. Nu are gemenii ei „în mod natural”, așa cum a făcut ea, pentru că au fost supuși FIV.

Acest lucru a ieșit la iveală într-o discuție online între Royalty și Ni’Kee în care Royalty a declarat că va trece să „discută” lucrurile în persoană, deoarece locuia la doar 15 minute distanță.

TREBUIE SĂ FII PATETIC MF CA VORBESTI DESPRE CÂT DE NEVOI COPII DE 2 ANI AICI AICI… MĂ ÎMBOLNĂVIȚI

Royalty a postat chiar și o înregistrare a unei conversații dintre ea și CJ So Cool despre Ni’Kee cu legenda „Abia aștept videoclipul de mâine” în povestea ei de Instagram.

Răspunsul lui CJ a fost,

Imaginați-vă că înregistrați apeluri telefonice de la tatăl copiilor voștri, captând mesajele trimițându-le tuturor bărbaților voștri, începând drame și încercând să valorifice experiența lui aproape de moarte, este evident.

Regalitatea trece la casa lui CJ So Cool

În timp ce toate acestea se întâmplă online, Royalty s-a ținut de cuvânt și a stat în fața porții casei lui CJ So Cool și a intrat în direct pe Instagram și a cerut-o pe Ni’Kee să iasă. După ce a așteptat, s-a întors și a plecat acasă.

Între timp, Ni’Kee a postat pe povestea ei de Instagram că Royalty nu a ieșit niciodată pe poartă – ea era pe stradă și i-a cerut să se retragă, arătând că și-a scos unghiile și că este pregătită pentru orice va urma.

Familia regală s-a retras împreună cu mama ei, fiica Ja’aliyah So Cool și, probabil, cu gemenii lor, și intră în direct pentru a o anunța pe Ni’Kee că s-a întors – dintr-o dată live-ul se termină, când presupunem că Ni’Kee se oprește, ceea ce îi așteaptă pe toată lumea. cu anticiparea a ceea ce va urma.

Altercația dintre Ni’Kee și Royalty

La scurt timp după ce s-a încheiat live-ul, Royalty intră din nou în direct spunând că tot ce a făcut Ni’Kee a fost să o zgârie, dar adevărata ei problemă este cu Lexi, care ar fi lovit-o pe mama lui Royalty în stomac.

După transmiterea ei live, Ni’Kee accesează povestea ei pe Instagram pentru a-și oferi versiunea despre evenimente și arată că a avut doar un deget umflat de la picior în urma altercației. El mai spune că abia așteaptă să lanseze videoclipul care arată tot ce s-a întâmplat.

În timp ce se întâmplă tot ceea ce se întâmplă, CJ So Cool intră în direct pe Instagram spunând că Royalty este „wyling” și confirmă că au fost într-o ceartă. El spune că vrea să-și facă rost de un avocat, deoarece se teme pentru siguranța gemenilor lor, deoarece aceștia ar fi prezenți în timpul altercației. Camari, fiica lui CJ So Cool și Ni’Kee, se transmite live și spune că mama ei a câștigat.

El a comentat, de asemenea, una dintre viețile anterioare ale lui Royalty, care a fost încărcată pe pagină, susținând că ea nu a verificat încă despre el după invazia lui acasă.

De ce faci toate astea și nu mi-ai verificat bunăstarea o dată

Un videoclip este apoi încărcat pe pagina de Instagram a mamei lui Royalty, care arată lupta dintre Royalty și Ni’Kee, și arată chiar o ceartă între fiica lui Royalty, Ja’aliyah So Cool, și prietena ei, făcând-o pe Lexi să se grăbească la mașina ei în timp ce încearcă să plece. Videoclipul a fost șters de atunci, dar The Shade Room Teens a reușit să obțină capturi de ecran ale incidentului.

Home Invasion de CJ So Cool

Săptămâna trecută, CJ So Cool a postat pe Instagram Story pentru a-și informa fanii că a fost împușcat de patru ori în timpul unei invazii acasă la ora 3 dimineața și le-a cerut să-l țină pe el și pe copiii lui în rugăciunile lor.

El a continuat cu un videoclip în care le mulțumește fanilor pentru dragostea care i s-a arătat și este recunoscător că este încă în viață. El a lămurit zvonurile că ar fi fost fals sau pus în scenă și spune că dormea ​​când doi oameni au intrat în casa lui și l-au împușcat.

Ieri a confirmat că a contractat o infecție de la una dintre rănile lui împușcate și a trebuit să fie dus la spital.

Deși nu este clar ce se va întâmpla acum, când toate acestea s-au desfășurat în această săptămână, colegi de cameră, vă rugăm să continuați să-l păstrați pe CJ So Cool în rugăciunile voastre.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Josh Duggar: Sub amenințarea constantă cu violența bandelor în spatele gratiilor?

Jucătorul MLS Anton Walkes a murit la vârsta de 25 de ani, în urma unui accident cu barca în Florida