in

Jinger Duggar Vuolo numește credințele religioase din copilărie „de cult”

Gothard a demisionat din consiliul de administrație al IBLP în 2014, pe fondul acuzațiilor împotriva lui că ar fi hărțuit și hărțuit sexual femei din organizație, potrivit NBC News. La acea vreme, Gothard a abordat acuzațiile într-o declarație ștearsă de atunci de pe site-ul său: „Acțiunile mele de a ține mâinile, strângerea în brațe și atingerea picioarelor sau părului cu femei tinere au depășit limitele discreției și au greșit”.

Potrivit NBC News, IBLP a lansat o investigație internă, care a stabilit că Gothard „a acționat inadecvat” și nu va mai face parte din organizație. Cu toate acestea, IBLP a remarcat că nu a găsit nicio activitate criminală în acțiunile sale.

În urmă cu doi ani, Jinger și-a împărtășit călătoria pentru a lăsa în urmă IBLP. În cartea sa din 2021 Speranța pe care o nutrim: să găsim pacea în promisiunile lui Dumnezeuscris cu sotul ei Jeremy VuloloJinger detaliază începutul călătoriei sale pentru a se desprinde de IBLP.

„Am vrut să văd dacă convingerile pe care le-am avut întotdeauna sunt adevărate”, a scris ea. „Am vrut să examinez de ce am crezut ceea ce am crezut și dacă acele credințe erau susținute de Scripturi. Acum, pe măsură ce le-am revizuit și le-am comparat cu Scriptura, convingerile mele se schimbau”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Julie Chrisley nu primește niciun tratament, deși este condamnată la centrul medical

Chelsea Houska și Cole DeBoer debutează în noua emisiune HGTV, nu se vor întoarce NICIODATĂ la Teen Mom!