in

Gwendlyn Brown: Este adevărat, Meri a devenit odată „violentă” cu Mykelti

Meri Brown pare să aibă ceva destul de serios pentru care să încerce să răspundă.

Săptămâna trecută, ca parte a unui interviu lung cu bloggerul John Yates, Paedon Brown a spus următoarele despre acest membru al distribuției Sister Wives:

„Meri nu a fost drăguță… Abraziv nu este un cuvânt suficient de bun pentru a explica ce a fost Meri pentru unii dintre noi, copiii în special.”

Fiul lui Christine și Kody Brown, Paedon, a oferit puține detalii, dar a adăugat înfiorător: „Se mișcă[d] timpul trecut până acum. Verbalul practic a încetat să mai existe.

Nu se poate ocoli: aceasta a fost o acuzație de atac împotriva lui Meri Brown.

La scurt timp mai târziu, între timp, Gwendlyn Brown a răspuns la o serie de întrebări din partea fanilor și adepților ei, multe dintre ele centrate în jurul replicilor explozive ale lui Paedon.

Potrivit fiicei de 21 de ani a lui Christine și Kody, cu siguranță a existat niste adevărul în afirmațiile fratelui său.

„[Meri] a fost înfricoșător când eram copil, dar ea nu m-a atacat niciodată și am văzut-o doar o dată violentă”, a declarat Gwendlyn. „Totul a fost cu mult timp în urmă.”

Meri Brown s-a mutat în sfârșit cu Kody. Vă dorim tot ce este mai bun pentru viitor!

Gwendlyn a explicat după cum urmează:

„Meri a avut momente în care a fost nepoliticos și înfricoșător, dar nu-mi amintesc că s-a făcut fizic cu altcineva decât Mykelti și asta a fost o singură dată.

„Cred că toată lumea merită o a doua șansă… Nu știu nimic despre salvarea vieții cuiva, sincer. A fost întâmpinat cu mai multă antipatie decât orice altceva.

Meri Brown stă aici și este prăjită la grătar ca parte a specialului de dezvăluire din sezonul 17 Sister Wives.

În 2019, Maddie Brown a numit-o și pe Meri „abuzivă” și chiar „ciudățenie”.

„Pot reitera ceea ce a spus Madison despre Meri”, a spus Paedon săptămâna trecută. „Nu, nu am fost niciodată în siguranță [Meri].”

Este demn de remarcat aici că Paedon și Gwendlyn sunt foarte puțin de acord.

Cel din urmă, de fapt, foarte recent, l-a aruncat pe primul drept rasist și sexist și ca o persoană în general îngrozitoare, fără calități răscumpărătoare.

Meri Brown a inclus această fotografie ca o modalitate de a saluta anul 2022 pe Instagram.

Când vine vorba de Meri, totuși, sunt în mare parte pe aceeași lungime de undă.

În timp ce își sărbătorește ziua de naștere în urmă cu o zi, între timp, Meri a aplaudat oarecum împotriva acestor acuzații… fără să le menționeze în mod special.

„În zile ca acestea, îmi amintesc din nou de umanitatea oamenilor cu inimi bune și cinstite, de prieteni care te sprijină și te susțin și de bunătatea generală din lume”, a scris Meri, dând de înțeles că cineva ca Paedon NU o face. reprezintă bunătatea generală în lume.

„Atât de recunoscător pentru prietenii cu care pot fi eu însămi, care îmi cunosc inima și adevăratul meu sine și mă încurajează pentru viitorul meu luminos”, a adăugat Meri.

Personalitatea TLC a concluzionat în această postare:

Am atât de multe lucruri pentru care să fiu recunoscător. Multe lucruri bune în pregătire pentru anul viitor. Atâta promisiune, speranță și lumină. Si astazi.

Sunt atât de recunoscător pentru ziua de azi.

Iată încă un an în cărți și încă un an înainte plin de mirare, înțelepciune și vitejie.

?

?

g

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

35 de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru bărbați pe care le va folosi de fapt

Flo Rida a câștigat un proces împotriva companiei de băuturi energizante Celsius