in

Fosta iubită a lui Hugh Hefner descrie un avort spontan din „Devil Child” la vârsta de 19 ani

Karissa Shannon și-a declarat încă o dată decizia de a întrerupe o sarcină în urmă cu 14 ani.

Fostul centru s-a mutat la Playboy Mansion împreună cu sora ei geamănă, Kristina, în 2008, după ce a format o relație cu fondatorul Playboy, Hugh Hefner.

În martie 2022, Karissa a spus într-un interviu A&E că a fost drogată de ziua ei de 19 ani și forțată să facă un grup în trei cu fratele ei, susține că Hefner și-a împins capul într-un singur loc către organele genitale:

„Aceasta [was] brut. E ca și cum ai face sex cu bunicul tău.

Hugh Hefner și Karissa Shannon sosesc la Persoana Anului MusiCares 2012 Tributul lui Paul McCartney, care a avut loc la Centrul de Convenții din Los Angeles pe 10 februarie 2012 în Los Angeles, California.,

Karissa a spus că a rămas în aranjament o perioadă pentru că avea nevoie de bani și că odată a făcut un avort secret după sex neprotejat cu Hefner.

„M-am simțit dezgustat de corpul meu. Am simțit că există ceva, ca, ca, un extraterestru în mine. Eram doar dezgustat”, a spus el atunci.

Acum, Shannon a vorbit cu revista Mirror despre același subiect.

„Am vrut doar să scap de el cât mai curând posibil. Nu am vrut ca Hef să afle și nu a făcut-o niciodată”, a spus Shannon în urmă cu câteva zile despre decizie.

Karissa Shannon și Hefner

El a adăugat în această nouă caracteristică: „Parcă diavolul era în mine. Nu am vrut să știe nimeni că port copilul unui bărbat de 83 de ani”.

După prima ședință de dormitor alimentată cu băutură și droguri a ei și a Kristinei cu Hefner?

„Era aproape 5 dimineața când ne-am întors în camera noastră în prima noapte și am fost de acord: „El este diavolul. Are un suflet negru. Se duce dracului’”, spune Karissa acum.

El a asemănat infamul conac Playboy cu o „închisoare de aur” în care Hefner a ademenit „tinere vulnerabile” după ce „le-a oferit lumea”.

Hugh Hefner a murit la 91 de ani: vedetele reacţionează

Surorile au spus în trecut că experiențele lor cu Hefner le-au lăsat să aibă nevoie de terapie după ce au suferit de PTSD și depresie.

În cadrul documentarului de anul trecut „Secretele lui Playboy”, și alți foști iubiți de Hefner au vorbit sincer despre mogul revistei.

Holly Madison, de exemplu, a detaliat cultura de gaze și toxice care l-a înconjurat pe Hefner și faimosul său conac.

Alții, între timp, s-au adâncit în relațiile sexuale în care au fost practic forțați din mâna lui Hefner.

„Când Hef a murit [in 2017]o parte din noi se simțea tristă, dar o altă parte era de genul: „Bine, nu vor mai fi fete îngrijite și răsfățate așa cum am fost noi”,” a recunoscut recent Karissa.

O poate învinovăți cineva pentru această reacție?

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jason Segel și Brett Goldstein dezvăluie cum a apărut contracția

Alec Baldwin acuzat de omor din culpă