in

Flo Rida a câștigat un proces împotriva companiei de băuturi energizante Celsius

Flo Rida a obținut o victorie legală majoră în această săptămână, după ce jurații au dat un verdict în favoarea sa împotriva companiei de băuturi energizante Celsiuso victorie care l-a făcut un om foarte bogat.

Rapperul, al cărui nume legal este Tramar Dillardel a susținut că compania îi datora bani dintr-un acord de aprobare pe care l-a încheiat cu ei în 2014, acordul fiind reînnoit doi ani mai târziu.

Rapperul a acordat despăgubiri în valoare de 82 de milioane de dolari împotriva băuturii energizante care nu a plătit contractele de aprobare

Juratii i-au acordat în cele din urmă un total de 82.640.450 USD pentru daune, potrivit art Legea și crima.

„De altfel, Flo Rida a menținut un parteneriat de sponsorizare de succes cu Celsius, care a fost foarte eficient în deschiderea de noi uși pentru Celsius și produsele sale”, au scris reclamanții, inclusiv compania Strong Arm productions a lui Flo Rida, în plângerea lor inițială.

În declarațiile finale, avocatul lui Flo Rida John Uustal el a spus că clientul său dorea deținerea de unu la sută a companiei care i s-a promis, nu tocmai o anumită sumă de dolari.

Procesul inițial a urmărit doar 30.000 de dolari, inclusiv dobânzi și comisioane de avocați. Rapperul și-a păstrat înțelegerea cu Dillard, ajutând la creșterea averii companiei bolnave.

„Este vorba despre pasiunea mea”, a spus ea despre caz, vorbind marți la Law&Crime Network, după ce jurații nu au dat un verdict. „Este vorba despre echipa mea. Este vorba despre dăruirea mea. Este vorba despre ceva ce am început cu ani în urmă și doar ca să văd că devine complet așa, urăsc că este.

CEO-ul Celsius încearcă să minimizeze rolul lui Flo Rida în salvarea unei companii de băuturi energizante aflate în dificultate

CEO-ul Celsius Holdings, John Fieldly, a mărturisit vineri (13 ianuarie) că creșterea companiei sale a fost atribuită muncii asidue a echipei sale și nu doar câteva secunde după un videoclip muzical, relatează presa.

Cu toate acestea, jurații au descoperit în cele din urmă miercuri că Celsius nu numai că și-a încălcat acordurile cu rapperul, dar, pentru a înrăutăți lucrurile, i-a păstrat și lovitura.

Celsius a încercat inițial să respingă plângerea inițială împotriva lor, susținând că termenul de prescripție a expirat. Ei au mai susținut că l-au plătit deja pe Flo Rida „cu mult peste ceea ce i se datorează” și au spus că rapperul ar fi trebuit să depună procesul mai devreme.

Compania de băuturi energizante a depus chiar un proces în care a cerut ca banii să fie returnați lui Celsius.

Energy Drink Co. îl dă în judecată pe Flo Rida, pretinzând termenul de prescripție în procesul intentat împotriva lor

„Prima înțelegere a fost încheiată în martie 2014, iar reclamanții nu au urmărit acuzațiile cuprinse aici decât șapte ani mai târziu”, au spus aceștia.

Acel acord s-a încheiat oficial în martie 2016, pe care echipa juridică a lui Celsius a încercat să-l evidențieze, argumentând că „a fost nevoie de mai mult de cinci ani” pentru ca Flo Rida să „acționeze concret” atunci când „ar fi trebuit”.

„De mai bine de cinci ani, reclamanții nu au reușit să ia măsuri materiale atunci când reclamanții ar fi trebuit să facă”, au spus aceștia.

Juriul a hotărât miercuri că apărarea (Celsius) nu a arătat că reclamanții (Flo Rida) au renunțat la dreptul de a solicita despăgubiri mai mari.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Gwendlyn Brown: Este adevărat, Meri a devenit odată „violentă” cu Mykelti

Julie Chrisley nu primește niciun tratament, deși este condamnată la centrul medical