in

Femeia rănită în împușcătura care a ucis Takeoff vorbește

Sydney Leday, femeia care a fost și ea ucisă în noaptea în care a fost ucis Takeoff, vorbește de când a fost spitalizată. Într-un interviu exclusiv cu KHOU 11, Leday a împărtășit mai multe detalii despre noaptea filmării. La fel și drumul său spre recuperare.

Sydney Leday și-a sărbătorit 24 de ani de naștere cu doar două zile înainte de împușcătura de la Houston

Împușcarea fatală care l-a ucis pe rapperul Migos Takeoff și l-a rănit pe Leday a avut loc la doar două zile după ce a împlinit 24 de ani. În noaptea de Halloween, Leday a sărbătorit piatra de hotar cu prietenii săi.

Ca orice alt tânăr de 24 de ani, petreceam și petreceam.

Leday, care locuia în Los Angeles, era familiarizat cu vederile celebrităților. Așa că, când ea și prietenii ei au sosit la o petrecere privată la care Quavo și Takeoff au participat, ea nu a fost pusă în scenă.

Tânărul de 24 de ani și-a amintit că petrecerea a început ca un eveniment normal. Dar la 2:30 putea „simți” că ceva nu era în regulă.

Leday a spus că l-a văzut pe Quavo supărându-se în timpul unui joc de zaruri. Deși a crezut că dezacordul a început ca o „bătaie prietenoasă”, lucrurile au luat în curând o înrăutățire.

Atunci am știut că ceva nu e în regulă.

Deci, discuția a escaladat. Și s-a întors să fugă. Potrivit KHOU 11, atunci au început să sune împușcăturile la 810 Billiards and Bowling Alley.

Am simțit o înțepătură în ceafă și am simțit că cădeam… dar era exact ca un film de groază, într-adevăr… în mod ironic, era noaptea de Halloween. Am purtat o ținută de călugăriță. Aveam sânge peste tot…

Ea a adăugat că a reușit cumva să coboare o scară rulantă. Și la mașina unui prieten, înainte de a fi condus la Spitalul Memorial Hermann.

Leday a fost în comă și a fost intubat în spital

Potrivit KHOU 11, Leday a fost în comă și a fost intubat în timp ce se afla în spital. La trezire, tânărul de 24 de ani nu s-a putut gândi decât să plece acasă.

Sunt în spital de aproximativ o săptămână. Chiar nu voiam să fiu acolo.

Totuși, Leday este cu siguranță „recunoscător” că este în viață.

Pot doar să spun că sunt recunoscător că sunt aici… locul în care [the bullet] M-a lovit în cap, simt că e un miracol…

Leday a spus că își poate aminti tot ce s-a întâmplat în acea noapte, deoarece a putut să rămână trează după ce a fost împușcată.

Îmi amintesc ce s-a întâmplat pentru că am fost treaz tot timpul după ce am fost împușcat în cap și am sunat-o pe mama și i-am spus ce s-a întâmplat și i-am spus să vină (la spital).

Leday nu a aflat despre dispariția lui Takeoff până când s-a întors acasă

Tânărul de 24 de ani s-a întors acasă și a spus că atunci „au început lucrurile adevărate”. A avut un atac de panică, nu a putut să-și facă pofta de mâncare și chiar a aflat că alții au fost răniți în timpul împușcăturii. Și în cele din urmă, acel Takeoff a fost ucis.

Mama lui Leday, Sakhara Carmon, a început o campanie GoFundMe pentru a-și ajuta fiica să-și plătească facturile medicale.

The Murder Of TakeOff din Houston la 810 Billiards and Bowling, nu numai că a luat viața unui artist de clasă mondială (TakeOff); Dar mi-a devastat familia pe un alt spectru. Acest act de violență fără sens i-a lăsat-o pe fiica mea Sydney, care era un spectator nevinovat, împușcat în cap. Suntem foarte norocoși că a supraviețuit; Dar a rămas cu facturi medicale semnificative care încă se acumulează. (Sute de mii). Atât fizice, cât și psihice, daune invalidante care necesită tratament care ar putea să o însoțească pentru echilibrarea vieții ei naturale. Aceste răni debilitante care modifică viața au lăsat-o pe iubita mea cândva fericită complet traumatizată. Sydney a fost o victimă nefericită a violenței și cerem sprijin din partea familiei, prietenilor și comunității noastre. (NU ARE ASIGURARE) Multumesc anticipat.

Interviul complet al lui Sydney Leday cu KHOU 11 poate fi văzut mai jos.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

CJ Harris: S-a dezvăluit cauza morții pentru regretatul star al American Idol

Fostul jucător NFL Derek Wolfe vânează și ucide un leu de munte masiv în Colorado